Ping Azaltmak ve İnternet Hız Sabitlemek için Öneriler

güngör54

Hectopat
Makaleler
1
Yer
Sakarya Adapazarı
Daha fazla  
Meslek
Stajer
Merhabalar. Network daha iyi daha hızlı daha güçlü olması için Asus turbo LAN teknolojili anakart alınsa iyi mi olur çok fark var mı ? Turbo LAN ne kadar etkili veya internet güçlendirmek ping azaltmak hız sabitlemek için öneriye ihtiyacım var.

Son düzenleyen: Moderatör:
Her şeyden önce bağlantınız kablo ile olursa daha iyi olacaktır.
Wireless ı kullanıyorsanız da sinyal gücünü artırıcı donanımlar iş yapabilir.
Arka planda çalışan programları kapatmanız özellikle interneti kullanan bir nebze de olsa iyileştirebilir.
Driver ın güncel olması

Aklıma ilk gelenler bunlar.

Dışardan gelen telefon kablosunu doğrudan modeme bağlayıp modemden ethernet kablosu ile bilgisyarın internet bağlanısını gerçekleştirsen üzerine düşen her şeyi yapmış olursun yinede ping sorunun olursa sıkıntının kaynağı internet sağlayıcındır.

Mesala benim hat değerlerim berbat şuan. Hat inanılmaz zayıf durumda olduğu için ping 110 ms civarı geziniyor.

Her ne kadar umutlu olmasam da wtfastı deneyebilirsin. (oyunda)
Wtfast programını denedim ama oyuna giremiyorum internet bağlantınız kesildi hatası veriyor.

Hat kablosu direk modeme bağlı dostum.

Mesala benim hat değerlerim berbat şuan. Hat inanılmaz zayıf durumda olduğu için ping 110 ms civarı geziniyor.
Eki Görüntüle 200862
Hat değerlerimi paylaşıyorum.

Hocam kusura bakmada ping santrale olan uzaklıkla oluşuyor (galiba) internet hızım 100Mbps olsun ping 90-80 olsun o internet çekilmez..
Biliyorum ama sadece santralle alakalı bir durum değil diğer etkenlerde artmasına veya azalmasına etki ediyor.

Kablolu masa üstü arka plan temiz ve driver güncel win10 pro kasım ayı güncel orjinal son sürüm.

Hat değerlerin hızına göre zayıf kalmış, müşteri hizmetleri ile konuş hız düşürmeleri için arıza kaydı falan oluştur. Online işlemler merkezine şikayette de bulunabilirsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…