Hamza Ensar Sağlam Megapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 13 Haziran 2020 Mesajlar 19.061 Makaleler 15 Çözümler 40 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Ağustos 2020 #11 Abu! dedi: Hat zayıflamam çok yüksek kopma yaşıyorum şeklinde arıza kaydı oluşturun. Genişletmek için tıkla... Bence de arkadaşın dediğini deneyin olmazsa direk WTFast öneririm.
Abu! dedi: Hat zayıflamam çok yüksek kopma yaşıyorum şeklinde arıza kaydı oluşturun. Genişletmek için tıkla... Bence de arkadaşın dediğini deneyin olmazsa direk WTFast öneririm.
Abu! Hectopat Katılım 12 Ağustos 2017 Mesajlar 3.691 Makaleler 7 Çözümler 18 Yer İzmir Yüksek Teknoloji Enstitüsü 1 Ağustos 2020 #12 Hamza Ensar Sağlam dedi: Bence de arkadaşın dediğini deneyin olmazsa direkt WTFast öneririm. Genişletmek için tıkla... Olayın PC, kablo, modemle alakası yok. Sıkıntı altyapıda.
Hamza Ensar Sağlam dedi: Bence de arkadaşın dediğini deneyin olmazsa direkt WTFast öneririm. Genişletmek için tıkla... Olayın PC, kablo, modemle alakası yok. Sıkıntı altyapıda.
Hamza Ensar Sağlam Megapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 13 Haziran 2020 Mesajlar 19.061 Makaleler 15 Çözümler 40 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Ağustos 2020 #13 Abu! dedi: Olayın PC, kablo, modemle alakası yok. Sıkıntı altyapıda. Genişletmek için tıkla... Zaten WTFast'in sizin dediğiniz şeylerle bir alakası yok ki bu bir program.
Abu! dedi: Olayın PC, kablo, modemle alakası yok. Sıkıntı altyapıda. Genişletmek için tıkla... Zaten WTFast'in sizin dediğiniz şeylerle bir alakası yok ki bu bir program.
Abu! Hectopat Katılım 12 Ağustos 2017 Mesajlar 3.691 Makaleler 7 Çözümler 18 Yer İzmir Yüksek Teknoloji Enstitüsü 1 Ağustos 2020 #14 Hamza Ensar Sağlam dedi: Zaten WTFast'in sizin dediğiniz şeylerle bir alakası yok ki bu bir program. Genişletmek için tıkla... Benim de demek istediğim WTFast kullanması sorunu çözmeyecek. Genel olarak pek işe yarayan bir uygulama değil zaten.
Hamza Ensar Sağlam dedi: Zaten WTFast'in sizin dediğiniz şeylerle bir alakası yok ki bu bir program. Genişletmek için tıkla... Benim de demek istediğim WTFast kullanması sorunu çözmeyecek. Genel olarak pek işe yarayan bir uygulama değil zaten.
Hamza Ensar Sağlam Megapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 13 Haziran 2020 Mesajlar 19.061 Makaleler 15 Çözümler 40 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Ağustos 2020 #15 Abu! dedi: Benim de demek istediğim WTFast kullanması sorunu çözmeyecek. Genel olarak pek işe yarayan bir uygulama değil zaten. Genişletmek için tıkla... Bende de aynı sıkıntı baş gösteriyordu WTFast ile çözdüm.
Abu! dedi: Benim de demek istediğim WTFast kullanması sorunu çözmeyecek. Genel olarak pek işe yarayan bir uygulama değil zaten. Genişletmek için tıkla... Bende de aynı sıkıntı baş gösteriyordu WTFast ile çözdüm.
Abu! Hectopat Katılım 12 Ağustos 2017 Mesajlar 3.691 Makaleler 7 Çözümler 18 Yer İzmir Yüksek Teknoloji Enstitüsü 1 Ağustos 2020 #16 Hamza Ensar Sağlam dedi: Bende de aynı sıkıntı baş gösteriyordu WTFast ile çözdüm. Genişletmek için tıkla... Sizin sorununuz PC veya sunucu kaynaklıymış, arkadaşın hat değerlerine bakarsak sorunun altyapıdan kaynaklandığını görebiliriz.
Hamza Ensar Sağlam dedi: Bende de aynı sıkıntı baş gösteriyordu WTFast ile çözdüm. Genişletmek için tıkla... Sizin sorununuz PC veya sunucu kaynaklıymış, arkadaşın hat değerlerine bakarsak sorunun altyapıdan kaynaklandığını görebiliriz.
1 165370 Kilopat Katılım 4 Kasım 2016 Mesajlar 416 Çözümler 1 1 Ağustos 2020 #17 Abu! dedi: Sizin sorununuz PC veya sunucu kaynaklıymış, arkadaşın hat değerlerine bakarsak sorunun altyapıdan kaynaklandığını görebiliriz. Genişletmek için tıkla... Şu an yeni bir arıza kaydı oluşturdum arıyacaklarını söylediler kontrol için umarım bu sefer düzelir. Abu! dedi: Sizin sorununuz PC veya sunucu kaynaklıymış, arkadaşın hat değerlerine bakarsak sorunun altyapıdan kaynaklandığını görebiliriz. Genişletmek için tıkla... Ve 2 günün sonucunda modeminizde sıkıntı var altyapınızda hiçbir sıkıntı olmadığını söylüyorlar Son düzenleme: 2 Ağustos 2020
Abu! dedi: Sizin sorununuz PC veya sunucu kaynaklıymış, arkadaşın hat değerlerine bakarsak sorunun altyapıdan kaynaklandığını görebiliriz. Genişletmek için tıkla... Şu an yeni bir arıza kaydı oluşturdum arıyacaklarını söylediler kontrol için umarım bu sefer düzelir. Abu! dedi: Sizin sorununuz PC veya sunucu kaynaklıymış, arkadaşın hat değerlerine bakarsak sorunun altyapıdan kaynaklandığını görebiliriz. Genişletmek için tıkla... Ve 2 günün sonucunda modeminizde sıkıntı var altyapınızda hiçbir sıkıntı olmadığını söylüyorlar