PING.exe virüs mü?

Arkadaşlar AMD Radeon Software'ye bir bakmak istedim ve oyun sekmesine girdiğimde Fortnite isimli bir şey gördüm daha önce bilgisayarıma hiç Fortnite indirmedim ve toplam sürede garip bir saat yazıyor ve son kullanmam 2 gün önce diyor. AMD Radeon Software'den baktığımda dosya konumu C:\Windows\system32\PING.EXE bu şeyi Malwarebytes ile tarattım ve temiz çıktı.

İnternette de biraz araştırdım ama net bir şey bulamadım bu şey virüs mü? Görselini de koydum.
Botnet için gibi duruyor.

Arkadaşlar AMD Radeon Software'ye bir bakmak istedim ve oyun sekmesine girdiğimde Fortnite isimli bir şey gördüm daha önce bilgisayarıma hiç Fortnite indirmedim ve toplam sürede garip bir saat yazıyor ve son kullanmam 2 gün önce diyor. AMD Radeon Software'den baktığımda dosya konumu C:\Windows\system32\PING.EXE bu şeyi Malwarebytes ile tarattım ve temiz çıktı.

İnternette de biraz araştırdım ama net bir şey bulamadım bu şey virüs mü? Görselini de koydum.
Bu arada o Fortnite virüs büyük ihtimalle, alt mesajda dediklerimi yapın:
Dosyayı VirusTotal, FileScan.IO ve Hybrid Analysis'e yükleyin.

AMD yazılımı ile alakalı bir şey değil çünkü. Bilgisayarların aktif olup olmadığını test eden bir şey. Windows'un kendi sistem dosyası da olsa sıkıntılı gözüküyor. Botnet olma ihtimali var.
Bende onu diyorum işte. Arkadaş kafadan sallıyor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı