Ping kablo takınca değişmiyor

Testi paylaşmadım zaten siteyi paylaştım.

Eki Görüntüle 1178627 Bu mu?
KabloNet mi?
Siz Vodafone kullanmıyor muydunuz?
Eğer Kablonet ise Modeminizi kapatın ve en az 10 dakika bekleyin. Sonrasında modemi açın. Ağ geçidi ve havuz değişmiş olması gerekiyor Dinamik IP atanıyorsa. Eğer atanmıyorsa zaten yapabileceğiniz pek bir şey yok. Statik IP alabilirsiniz.

KabloNet mi?
Siz Vodafone kullanmıyor muydunuz?
Eğer Kablonet ise Modeminizi kapatın ve en az 10 dakika bekleyin. Sonrasında modemi açın. Ağ geçidi ve havuz değişmiş olması gerekiyor Dinamik IP atanıyorsa. Eğer atanmıyorsa zaten yapabileceğiniz pek bir şey yok. Statik IP alabilirsiniz.
Vodafone ama Kablonet altyapısı var sanırım.

Vodafone ama Kablonet altyapısı var sanırım.
Tuhaf ama doğru olabilir dediğiniz gibi.

Modeminizi kapatın en az 10 dakika bekleyin. Açtığınızda düzelmezse Vodafone'a Ağ geçidinizi değiştirmelerini rica edin. Size daha iyi bir bloktan IP versinler.

Peki onu yapınca değişir mi?
Müşteri hizmetlerini arasak pingi düşürebilirler mi?
Onlara pingimi düşürün derseniz hiçbir çözüm üretemezler. Ancak yetkili birine IP bloğumu - ağ geçidimi benim için daha iyisi olacak şekilde değiştirir misiniz dersen muhtemelen anlarlar. İlk müşteri hizmetleri ile şansını dene.

Farklı bir modem al ve geçiş yap yani aboneliğin gene aynı kalacak internet sağlayan değişmicek alet değişcek YT den modem değiştirme rehberi izle
Keenetic Omni Dsl modemim var kullanabilir miyim?
Onlara pingimi düşürün derseniz hiçbir çözüm üretemezler. Ancak yetkili birine IP bloğumu - ağ geçidimi benim için daha iyisi olacak şekilde değiştirir misiniz dersen muhtemelen anlarlar. İlk müşteri hizmetleri ile şansını dene.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı