NuteLya
Megapat
Daha fazla
Selam arkadaşlar.
Daha öncesinde Superonline 25MB download, 5MB upload olan platin paket kullanıyordum. 89TL ücret ödüyordum. Vodafone beni arayarak aynı altyapı ile 100 MB download, 5MB upload hızı verebileceğini 100TL karşılığında söyleyince senelerdir kullandığım Superonline'dan vazgeçtim. Ancak benim için değişen bir şey olmadı oyunlar da aynı ping alıyorum. İzlediğim filmler diziler aynı kalitede
Benim sorunum şöyle daha düşük ping almayı arzulamıştım oyunlarda ancak araştırdım serverlara olan uzaklıkla ilgiliymiş. Başka bir çözüm bilgisi olan var mıdır? Mesela farklı bir modem alsam oyunlarda ki ping değerim düşer mi? Çünkü Trabzon’da yaşıyorum arkadaşım ordu’da yaşıyor ve Ordu’nun köyü diyebilirim. 16MB fiber olmayan alt yapı kullanıyor ancak oyundaki pingi benden daha az oluyor. Hatta evde birisi Wi-Fi bağlanınca oyunda hareket edemiyor öyle bir internetten söz ediyoruz. Ordu'nun yakınlığı ile ilgili değil sanırım aldığı düşük ping normal şartlarda
Bilgisi olan varsa yardımcı olursa sevinirim. Teşekkürler.
Daha öncesinde Superonline 25MB download, 5MB upload olan platin paket kullanıyordum. 89TL ücret ödüyordum. Vodafone beni arayarak aynı altyapı ile 100 MB download, 5MB upload hızı verebileceğini 100TL karşılığında söyleyince senelerdir kullandığım Superonline'dan vazgeçtim. Ancak benim için değişen bir şey olmadı oyunlar da aynı ping alıyorum. İzlediğim filmler diziler aynı kalitede
PING ms: 16
DOWNLOAD Mbps: 94.70
UPLOAD Mbps: 5.19
DOWNLOAD Mbps: 94.70
UPLOAD Mbps: 5.19
Son düzenleyen: Moderatör: