Furkan Üner Hectopat Katılım 14 Haziran 2014 Mesajlar 584 Yer İstanbul/Başakşehir Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Temmuz 2014 #1 İnternet bağlatısıyla ilgili olduğunu biliyorum fakat ne olduğunu tam olarak bilmiyorum. Multiplayer oyunlarda her oyuncunun farklı pingi var ama ne olduğunu tam olarak açıklayabilir misiniz?
İnternet bağlatısıyla ilgili olduğunu biliyorum fakat ne olduğunu tam olarak bilmiyorum. Multiplayer oyunlarda her oyuncunun farklı pingi var ama ne olduğunu tam olarak açıklayabilir misiniz?
Serioyuncu Kilopat Katılım 1 Temmuz 2014 Mesajlar 143 Çözümler 1 Yer Kıbrıs,Gaziköy Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Temmuz 2014 #2 Gecikme süresidir nekadar az ise okadar iyidir. Son düzenleme: 2 Temmuz 2014
Furkan Üner Hectopat Katılım 14 Haziran 2014 Mesajlar 584 Yer İstanbul/Başakşehir Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Temmuz 2014 #3 Teşekkür ederim ayrıca burada yenisin galiba. Yazım kurallarına uymadığın takdirde ceza alırsın.
byb32k3 Kilopat Katılım 12 Ocak 2012 Mesajlar 962 Yer Another planet.... Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Temmuz 2014 #4 Furkan Üner dedi: Teşekkür ederim ayrıca burada yenisin galiba. Yazım kurallarına uymadığın takdirde ceza alırsın. Genişletmek için tıkla... Alında sende buralarda yeni sayılırsın.
Furkan Üner dedi: Teşekkür ederim ayrıca burada yenisin galiba. Yazım kurallarına uymadığın takdirde ceza alırsın. Genişletmek için tıkla... Alında sende buralarda yeni sayılırsın.
Furkan Üner Hectopat Katılım 14 Haziran 2014 Mesajlar 584 Yer İstanbul/Başakşehir Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Temmuz 2014 #5 byb32k3 dedi: Alında sende buralarda yeni sayılırsın. Genişletmek için tıkla... Biliyorum acaba yazsammı yazmasammı diye ama mesajı yazdığımda 5 civarında mesajı vardı. Benede uyarmak istedim.
byb32k3 dedi: Alında sende buralarda yeni sayılırsın. Genişletmek için tıkla... Biliyorum acaba yazsammı yazmasammı diye ama mesajı yazdığımda 5 civarında mesajı vardı. Benede uyarmak istedim.
MF Technopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası 1000'e Doğru Çözüme Giden Yol Katılım 8 Aralık 2013 Mesajlar 31.930 Makaleler 25 Çözümler 633 3 Temmuz 2014 #6 Burada detaylı bir şekilde açıklaması var: Ping Nedir? | Technopat Sosyal Ayrıca birbirimizi kurallar hakkında konu içerisinde uyarmamaya özen gösterelim.
Burada detaylı bir şekilde açıklaması var: Ping Nedir? | Technopat Sosyal Ayrıca birbirimizi kurallar hakkında konu içerisinde uyarmamaya özen gösterelim.