Ping normalden 10 ms daha yüksek

Ardasds

Hectopat
Dün geceye kadar herhangi bir bağlantı sorunum yoktu. Valorant'ta ortalama 11 ms, FC 25'te ise 40-45 ms civarında ping alıyordum. Ancak bu sabah oyuna girdiğimde her iki oyunda da yaklaşık +10 ms artış olduğunu fark ettim. Şu an Valorant'ta 22 ms, FC 25'te ise 50-55 ms ping alıyorum. Herhangi bir ayar değişikliği yapmadım. Modemi yeniden başlattım ancak sorun devam ediyor. Bu durumun sebebi ne olabilir ve nasıl düzeltebilirim? Benzer bir durum yaşayan var mı?

Dün geceye kadar herhangi bir bağlantı sorunum yoktu. Valorant'ta ortalama 11 ms, FC 25'te ise 40-45 ms civarında ping alıyordum. Ancak bu sabah oyuna girdiğimde her iki oyunda da yaklaşık +10 ms artış olduğunu fark ettim. Şu an Valorant'ta 22 ms, FC 25'te ise 50-55 ms ping alıyorum. Herhangi bir ayar değişikliği yapmadım. Modemi yeniden başlattım ancak sorun devam ediyor. Bu durumun sebebi ne olabilir ve nasıl düzeltebilirim? Benzer bir durum yaşayan var mı?

İnterneti evde senden başka kimse kullanmıyorsa sistemlerde sorun olabilir ya da çalışma olabilir.

İnterneti evde senden başka kimse kullanmıyorsa sistemlerde sorun olabilir ya da çalışma olabilir.
yok hocam aksamları 2 kisi reels falan izliyor max o zamanlarda zaten 11ms pingde bir oynama olmuyordu uyandım evde tekim 22ms 3-5 kere modemi kapatıp actım pc kapatıp actım ama yok düzelmedi

teknik desteğe yazdım bu pingler gayet normal diyorlar

Yok hocam aksamları 2 kisi Reels falan izliyor Max o zamanlarda zaten 11ms pingde bir oynama olmuyordu uyandım evde tekim 22ms 3-5 kere modemi kapatıp açtım PC kapatıp açtım ama yok düzelmedi

Teknik desteğe yazdım bu pingler gayet normal diyorlar

Santralde yoğun olduğunda da genelde yüksek olabiliyor pingler.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı