Selamlar. Turkcell sözde fiber kullanıcısiyim, laptop kullanıyorum. şimdi sorunuma geçelim, internet hızım gayet yüksek aslında (modemin yanindayken) fakat nedense ping sorunu yaşıyorum. odam ile modem arasında yaklaşık 5-6 metre kadar var. minimum 5 tık çekse dahi ping yüksek oluyor. bunu engellemek amacı ile Wireless almak istiyoruz. sizce yardımcı olur mu? Wireless olarak linkini bıraktığım Xiaomi'nin Wireless'ini düşünüyorum.
Kablolu bağlantı yapmadan ping sorunlarının önüne tam olarak geçemezsiniz. Evde tek siz mi bağlanıyorsunuz? Ben de böyle bir konu açmıştım ve yazılanlar bu tür satın alımların ping'e engel olacağı yönünde değil.
Kablolu bağlantı yapmadan ping sorunlarının önüne tam olarak geçemezsiniz. Evde tek siz mi bağlanıyorsunuz? Ben de böyle bir konu açmıştım ve yazılanlar bu tür satın alımların ping'e engel olacağı yönünde değil.
Büyük ihtimalle onlar yüzünden ping artışı oluyor, NetCut programı kullanarak cihazların hızını düşürerek ping'i gözle görülür şekilde düşürebilirsiniz.
Büyük ihtimalle onlar yüzünden ping artışı oluyor, NetCut programı kullanarak cihazların hızını düşürerek ping'i gözle görülür şekilde düşürebilirsiniz.
@Leonmacion indirip kurmanız gerekiyor. Hayatınızda 2-3 defa setup kurduysanız çok rahat kurarsınız. Winpcap hatası gelir ise yoksay deyin ve kurulumun bitimini bekleyin. Masaüstüne bir kısayol oluşacak, ona basın ve bir menü sizi karşılıyor zaten. Oradan düşürebilirsiniz, eğer bir kişi Whatsapp, Instagram üzerinden fotoğraf, video, mesaj atıyorsa ping uçar. Mesajlarım yararlı olduysa beğenebilirsiniz.
bendede bu tip bi cihaz var ping düzeltmesini bırak 2 bilgisayardan bağlanınca pingim 200-300 oluyor hiç bulaşma ama evin bi ucunda sinyal sıkıntın varsa işe yarayabilir