Ping sorunu nasıl çözülür?

MSametGemici

Hectopat
Daha fazla  
Herkese iyi akşamlar diliyorum. Bir süredir genelde oyun oynayan arkadaşların canını sıktığı gibi benimde tadımı kaçıran bu konu ile ilgili bilgi toplama/bulma çabası içerisine girdim. Lakin internette dolaştığımda gerekli gereksiz, saçma sapan o kadar fazla video ve kulaktan dolma " Abi cmd'yi aç sonra kapatıp bir daha aç kesin düzeliyor ya da modemin antenlerini ters çevirip üstüne oturt ping azalıyor " tarzında bıkkınlık veren yazı israfı okudum ki canım sıkıldı.

Dolayısı ile burada hem moderatörlerin forumdaşlarla sık ilgilenmesi hemde gereksiz makale kirliliğinin daha az olduğunu düşündüğümden dolayı bu konuda bilgi toparlayabileceğimiz bir konu açmak istedim.

Bizzat benim kendi problemim oyunlarda hortluyor. FPS tarzı oyunlarda bu bahsettiğimiz unsurun çok önemli olmasıyla beraber "Rainbow Six Siege" gibi bir oyunda genelde 103, 105, 110 ve benzeri pingler alıyorum. Hiç mi 90'ları görmüyorsunuz derseniz evet görüyorum ama 2 dakika o mutluluğum ya sürüyor yada sürmüyor.

Turkcell SuperOnline Fiber internet kullanıcısıyım ve İstanbul Bostancıda oturuyorum. Gördüğüm değerler bana FPS oyunlarında açıkça fazla geliyor. Sizlerinde aldıgınız değerleri merak ediyorum. Hangi interneti kullandığınızı ve nasıl değerler gördüğünüzü paylaşır iseniz mutlu olur, fikir sahibi olurum.Neler yapmalı/yapılmalı, tavsiyeler nelerdir gerçekten yardımınızı alıp bilgi toparlamak isterim.

Şimdiden teşekkürler...

İçerik ile ilgili olan kısmın/konuların "İnternet Erişimi" adlı başlıkta toplandığını gördüm. Konunun yanlış yerde açıldığını raporladım. Uygun görülürse konu oraya taşınılabilir, silinebilir ya da cevaplanabilir ilginiz için tekrardan teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı