Ping Sorunu

Iratus

Hectopat
Daha fazla  
Yaşıtlarım, abilerim benim bir sorunum var. Birkaç farklı forumda sağlayıcıdan, modemden, bilgisayardan veya oturduğum semte bağlı olduğunu okudum. İlk sorum şu, modemim biraz eski destek hattını aradığımda adam bana modemimin eski olduğunu söyledi. Yeni modem almam durumu düzeltir mi ? İkinci sorum, bulunduğum semtte hangi internet sağlayıcısının altyapısının bulunduğunu nereden öğrenebilirim ? Gerçi 1 sene taahhüdüm var ama tavsiyenizi öğrenmek isterim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ah ya. TTnet almakla yanlış etmişsiniz. Tek çare arayın dava edicem felan deyin, hızı yükseltirler. Köy'de yaşıyorsanız hat olacağını sanmıyorum. İlçe'de yaşıyorsanız. Devlet şubesine gidip sorabilirsiniz. Ya da TTNet i arayın.

Benim sorunum hız değil ping hani 100 olsun stabil olsun eyvallah ama sürekli oynu 90, 100, 250, 500 gittikçe gidiyor.

Eviniz ilçede bulunan hatta uzaksa ping fazladır. Mesela ben köyde yaşıyorum. Ama bu planı kim yapmış bilmiyorum hat yanımda :) Pingim en fazla 20 oluyor. Hattınıza uzaksınız.

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı