Ping Sorunu

Edenclw

Megapat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar. Ben yeni aldığım modemle wireless üzerinden internete bağlanıyorum 1.5 metre mesafe var modem ile aramızda ve TP-Link'in USB Adaptörünü kullanarak bağlanıyorum. Herhangi bir oyuna girdiğimde ping'im eskiden 50 60 arası iken 80 ping almaya başladım yaklaşık 1 senedir. Bu sorun neyden kaynaklanıyor olabilir? Ethernet kablosuyla dizüstü bilgisayarıma bağlandığımda da sorun aynı hiçbir şey değişmiyor, 80 ping alıyorum.
Kullandığım internet: Vodofone 16mbps 50GB AKK

Bu sorun sadece tek taraflı değildir, birçok nedeni olabilir. Karşı taraftaki sunucunun yoğunluğuna veya başka bir şeyine göre ping değeriniz artabilir veya düşebilir, eğer diğer her şeydeki ping değerleriniz arttı ise farklı bir cihazda da test yapıp gerekli kontrolleri sağlayın. Diğer cihazlarda da ping değerinizde artış var ise Vodafone müşteri hizmetlerini arayıp durumu belirtin.

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı