Ping -t Komutuna Kendi IP'mi Yazdım Pingim Tavan Yaptı

Muhammed Aga

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar ben bir tane salağın aklına uyarak CMD'den ping - t ile kendi IP mi yazdım. Bundan sonra ping acayip yükseldi, düzeltemiyorum. Ne yapmam lazım? Lütfen yardım edin hiçbir şeye giremiyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bilgisayarı kapat ve fişini çek. Ardından modeme reset at. Yaklaşık 2-3 saat boyunca internete hiç bir cihaz bağlanmasın. Böylece veri bant genişliğin boşalsın. Ardından tekrar internete bağlanabilirsin. Kendi kendine DoS Attack yaptın, haberin yok. Bir daha bilip bilmediğin komutları da kullanma.

Bilgisayarı kapat ve fişini çek. Ardından modeme reset at. Yaklaşık 2-3 saat boyunca internete hiç bir cihaz bağlanmasın. Böylece veri bant genişliğin boşalsın. Ardından tekrar internete bağlanabilirsin. Kendi kendine DoS Attack yaptın, haberin yok. Bir daha bilip bilmediğin komutları da kullanma.
Sağ ol eyvallah kardeşim de bir şey soracağım. Benim PC'de 8-10 tane visual c++ var adamın biri dedi ki bunların hepsini sil, oyunlarını kastırır (evet oyle oluyo). Bu 8 anesini sil 1 tane yeniden yükle dedi. Cevaplarsan teşekkür ederim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Öyle saçmalık mı olur ya ? Kendine nasıl DDoS atacaksın ?

Ve CMD'den ?
Kendi kendine local ping attığı için etkisi büyük olur.

Hayır, yok öyle bir şey. Her Visual Studio parçası farklı bir texture çözümleme paketine sahiptir. Bu paketler her oyundan oyuna değişir. Bu yüzdendir ki her oyun kendi Visual Studio paketini yükler.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı