Ne kadar araştırsam da net bir sonuca varamadım ve çoğu sitenin bilgileri diğer makale ile çelişiyor. Bu ping ve Jitter tam olarak nedir? Tam anlamıyla bir anlatıma ihtiyacım var. Benim değerlerim bu şekilde, mesela bu değerler iyi mi?
Ne kadar araştırsam da net bir sonuca varamadım ve çoğu sitenin bilgileri diğer makale ile çelişiyor. Bu ping ve jitter tam olarak nedir? Tam anlamıyla bir anlatıma ihtiyacım var. Benim değerlerim bu şekilde, mesela bu değerler iyi mi?
Ne kadar araştırsam da net bir sonuca varamadım ve çoğu sitenin bilgileri diğer makale ile çelişiyor. Bu ping ve jitter tam olarak nedir? Tam anlamıyla bir anlatıma ihtiyacım var. Benim değerlerim bu şekilde, mesela bu değerler iyi mi?
Teşekkürler hocam çok sağ olun bilgilendirme için.Jitter hattın dalgalanmasıdır. Bende hep 1 çıkar mesela sağlıklı bir hatta 0-1 arası iyidir. Sizdeki 3 kötü değildir tabii ki anlık belki bir cihaz yoğun kullanım yapmıştır etkilemiştir.
Ping ise gecikme süresidir yani birisine mesaj attınız karşı tarafa ne kadar bir sürede gitti bu mesaj bu geçen süre pingdir. Bende ping 6-7 arası çıkar santrale 170 metre uzaklıktayım siz mahalledeki Türk Telekom santral kutusuna çok yakınsınız sanırım yurt içi için çok iyi pinginiz diyebilirim.
Değerleriniz iyi yani.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.