Ping Yerel Domain (4/0) uyarısı nedir?

Force1

Femtopat
Daha fazla  
Merhabalar,

Arkadaşlar Valorant oynarken bundan 5 gün öncesine kadar hiçbir problem yoktu. 5 gün öncesinde çalışma var denildi ve internetim 3 saat falan kesildikten sonra tekrar geldi. Oyuna girdiğimde 3-5 dk' da bir sunucu hatası ve ortalamanın üzerinde ping sorunları oluşmaya başladı. Bu sorun telefon interneti üzerinden bağlandığımda oluşmuyor. Sunucu hatası aldığımda ping değerimde yükselme de görülmüyor işin garip tarafı. İnternet sağlayıcım ile defalarca görüşmeme rağmen sorun yok deniliyor fakat bir sorun var. Modemi mi kontrol ederken kırmızı yazıyla Ping Yerel Domain (4/0) diye bir yazıyla karşılaştım yanında da yine kırmızı yazıyla Olası Sebeplere Bakın yazıyor. Yazıya tıkladığımda ise Yurt İçi Sitenin İsmi Çözülemiyor diye bir uyarı çıkıyor. Hız testi yaptığımda herhangi olumsuz bir durum görünmüyor. Kullandığım sağlayıcı TTNET, modemim ZTE (kendilerinden aldım), güncel ping 13 ms 13,3 down, 0,72 up hızı.

Belki ne yapmam gerektiğini bilen birisi vardır. Çok uğraştım fakat bir sonuç alamıyorum. Şimdiden teşekkürler.

Merhabalar,

Arkadaşlar Valorant oynarken bundan 5 gün öncesine kadar hiçbir problem yoktu. 5 gün öncesinde çalışma var denildi ve internetim 3 saat falan kesildikten sonra tekrar geldi. Oyuna girdiğimde 3-5 Dk'da bir sunucu hatası ve ortalamanın üzerinde ping sorunları oluşmaya başladı. Bu sorun telefon interneti üzerinden bağlandığımda oluşmuyor. Sunucu hatası aldığımda ping değerimde yükselme de görülmüyor işin garip tarafı. İnternet sağlayıcım ile defalarca görüşmeme rağmen sorun yok deniliyor fakat bir sorun var. Modemi mi kontrol ederken kırmızı yazıyla Ping Yerel Domain (4/0) diye bir yazıyla karşılaştım yanında da yine kırmızı yazıyla Olası Sebeplere Bakın yazıyor. Yazıya tıkladığımda ise Yurt İçi Sitenin İsmi Çözülemiyor diye bir uyarı çıkıyor. Hız testi yaptığımda herhangi olumsuz bir durum görünmüyor. Kullandığım sağlayıcı TTNET, modemim ZTE (kendilerinden aldım), güncel ping 13 ms 13,3 down, 0,72 up hızı.

Belki ne yapmam gerektiğini bilen birisi vardır. Çok uğraştım fakat bir sonuç alamıyorum. Şimdiden teşekkürler.

Merhaba, sorunu çözdüyseniz nasıl çözdüğünüzü paylaşabilir misiniz?

Ben de aynı problemi yaşıyorum. Konu hakkında bilgisi olan lütfen yazabilir mi? Turk Telekom'da 3 farklı müşteri temsilcisiyle konuştum sorun hakkında bilgisi olmadıklarını söylediler modemi güncelleyelim dediler ama o da işe yaramadı. Anlık olarak internetim kopuyor sebebini bulamadık.

Ben de aynı problemi yaşıyorum. Konu hakkında bilgisi olan lütfen yazabilir mi? Türk Telekom'da 3 farklı müşteri temsilcisiyle konuştum sorun hakkında bilgisi olmadıklarını söylediler modemi güncelleyelim dediler ama o da işe yaramadı. Anlık olarak internetim kopuyor sebebini bulamadık.

Aynı sorun mevcut Türk Telekom pismanlıktır.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı