FurSam Hectopat Katılım 3 Kasım 2020 Mesajlar 722 Yer Buca/İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Ocak 2021 #1 Herhangi bir oyunda pingim düşük olmasına rağmen anlık takılmalar yaşıyorum. Daha sonra oyun donuyor ve beni oyundan atıyor. Tüm Online oyunlarda aynısı oluyor. (Ping ortalama 30). Telefonda böyle bir sıkıntı yok. Ethernet ile bağlı internet.
Herhangi bir oyunda pingim düşük olmasına rağmen anlık takılmalar yaşıyorum. Daha sonra oyun donuyor ve beni oyundan atıyor. Tüm Online oyunlarda aynısı oluyor. (Ping ortalama 30). Telefonda böyle bir sıkıntı yok. Ethernet ile bağlı internet.
KS KS FurSam Hectopat Katılım 3 Kasım 2020 Mesajlar 722 Yer Buca/İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Ocak 2021 #11 Mustafa Haytan dedi: Hocam şimdi fark ettim. Hala 1333 MHz RAM mi kullanıyorsunuz? RAM'den kaynaklı olabilir. 12 yıllık laptopumda bile 2333 MHz RAM var. Genişletmek için tıkla... Evet hocam ama 3 gün öncesine kadar böyle bir sıkıntı yoktu. Anakartım maksimum bu kadar destekliyor maalesef. canpikachu dedi: Paket kaybı yaşadığınızı düşünüyorum benimde aynı sorunum var. Genişletmek için tıkla... Evet hocam paket kaybı var nasıl düzeltirim? Son düzenleme: 26 Ocak 2021 Artı 0 Eksi
Mustafa Haytan dedi: Hocam şimdi fark ettim. Hala 1333 MHz RAM mi kullanıyorsunuz? RAM'den kaynaklı olabilir. 12 yıllık laptopumda bile 2333 MHz RAM var. Genişletmek için tıkla... Evet hocam ama 3 gün öncesine kadar böyle bir sıkıntı yoktu. Anakartım maksimum bu kadar destekliyor maalesef. canpikachu dedi: Paket kaybı yaşadığınızı düşünüyorum benimde aynı sorunum var. Genişletmek için tıkla... Evet hocam paket kaybı var nasıl düzeltirim?