Ping yükselip düşüyor

Mamafih

Kilopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar, sorunum internetteki dalgalanma. Online oyunlarda örneğin LOL oynarken pingim 29 ile 80 arası dalgalanma oluyor. 29'a sabitlemek zor biliyorum ama mesela 60 pingde sabitleyebilir miyim? Bunu istememin sebebi 60 pingde oynamak o dalgalanmayı yaşamaktan iyidir dalgalanma yüzünden takılmalar oluşuyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam dalgalanmanın sebebini biliyorsunuz. Evde başka cihaz internetini sömürüyor %99. Ancak güncelleme veya yedekleme için sen telefonunu kullanmasan bile telefonun kendisi sömürüyor bile olabilir. İnternet hızını anlık gösterecek bir uygulama edin. Pingim yükselince bakarım telefona ya yedekleme yapıyordur ya da evdekiler kullanıyordur.
Ancak, en düşük değeri 29 olarak belirttiniz bu bayağı çok. İnternet sağlayıcınız kaynaklı da olabilir.

Son olarak ping sabitleme diye bir tabir duymadım. Ayrıca mümkün olsa bile oynanılabilir olacağını düşünmüyorum. Çünkü sunucular yakın olduğundan 60 ms büyük bir değer oluyor bunu farkettim.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı