Ping Yüzünden Ban Yemek

Gus Fring

Kilopat
Olay olduktan sonra ortalama 1 ay geçti. Olay şöyle oldu arkadaşla yoldaş giriyorduk 2 maç oynadık 3. maçın başında yani ilk round'da pingim 5k ya çıkıp indi sonra oyundan attı beni tekrar girince de VAC yazısını gördüm. Kesinlikle hiçbir şekilde hile kullanmadım biliyorum şimdi bazı kişiler VAC yediysen kesin hile kullanmışsındır yazacak onların düşüncelerine de saygım sonsuz. Ama hesabımda 400TL'ye yakın skin,sticker falan var 1400 saat oynamışım neden hile yapayım? Bu VAC banın kaldırılması imkansız mı yoksa destekten iletişim kursam çok az da olsa bir ihtimal var mı?

Son düzenleme:
Ping ile VAC banın alakası olduğunu sanmıyorum ister 9999 pingi gör arkada modeme herkes bağlansın pingin çıkabilir normal bir durum karakteri yönetemezsin aim koyamazsın oyundaki durumu etkiler başka skin changer vs bir durum olabilir VAC ban çok ayrı bir konu bir düşünün.

Steam bomboşuna VAC ban atmaz kesin bir şey yapmışsındır. Pingden dolayı diyorsun bazı hilelerde fake ping var pingi çıkarıp indiriyor acaba ondan mı ban yediniz. Eğer profilinizde VAC yazmıyorsa ve oyunda hata veriyorsa oyunun dosyalarını doğrulayıp tekrar girin tabii profilinizde yazmıyorsa.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…