Ping Yüzünden Ban Yemek

Steam profil linkini atar mısın?
Hile kullanmamış olsanız bile Valve'nin yasakladığı bir programı kullanıyor olma ihtimaliniz yüksek.
Steam bomboşuna VAC ban atmaz kesin bir şey yapmışsındır. Pingden dolayı diyorsun bazı hilelerde fake ping var pingi çıkarıp indiriyor acaba ondan mı ban yediniz. Eğer profilinizde VAC yazmıyorsa ve oyunda hata veriyorsa oyunun dosyalarını doğrulayıp tekrar girin tabii profilinizde yazmıyorsa.
Kesin bir şey yapmışsındır derken nasıl emin olabiliyorsun? Kendimi açıklıyorum burada yalan söylemem neyi değiştirir, yalan söylesem ban kalkacak mı yani. Haksız yere bu duruma düştüğüm için konuyu açtım ve bu durumu yaşayan varsa tecrübelerini merak ettim.
VAC oturumu doğrulayamadı tarzı bir hataysa boşuna abartmışsın. Profilinde VAC yasağı görünüyor mu? Eğer görünüyorsa yapacak bir şey yok. Desteğe yazarsanız çok düşük bir ihtimalle haksız VAC'i kaldırabiliyorlar.
Profilde gözüküyor.

50 gün önce yasaklamışsınız, neden şimdi konu açtınız? Geçmiş olsun. Ya hile kullandınız ya da yasaklı program. Yapacak bir şey yok.
Yeni hesap almayı düşünüyordum ama şuan envanterimde bulunan Space Soldiers stickerlarının fiyatları çok arttı ve Ak47'ye yapıştırdığım GODSENT stickerlarının tanesi 42TL olmuş belki onları kurtarırım diye umutlandım.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı