Ping yüzünden CS:GO'yu bıraktım

Başlık ve konu tamamen oyunu bıraktığımla alakalı. Neden iğneleyici bir üslupla yorum atma gereği duydunuz algılaymadım. Dert etmeler falan.

Amacım iğnelemek değildi, yanlış anlasildiysam kusura bakmayın. Farklı bir alternatif sunmak istemiştim sadece.

@Emperor4231 Faceit daha fazla oynuyordum orada da bu ping konusundan sinir olduğum için bıraktım. MM giriyorum ama onda da bir yere kadar, keyfi oynayayım diyorum ama olmuyor. Adam 5 ping mesela çıkıp çıkıp aynı peeki atıyor ve kaçamıyorsun çünkü adam 5 ping. Sonra sohbete ez mez klasik toxiclikleri yapıyor. Çoğu fight kaybediliyor, bazen o kadar emin oluyorum ki şarjörün yarısını adama boşaltıyorum onu vurduğuma o kadar eminim ki sonra pat diye birden ölüyorum. Ölüm ekranında kaç vurmuşum diye bakıyorum, 2 metre yanımdaki adama SIFIR hasar vurmuşum. Faceit 7 levele kadar bir şekilde dayandım sonra bu ping muhabbetine dayanamayıp tamamen saldım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…