Pingi nasıl yükseltilir?

Bence yanlış anlamamış. Torrent açtım yükselmiyor falan dediğine göre biliyor ama düşünce yapısını kimse çözemez :D

Neden böyle bir şey istiyorsunuz anlamadım ama en basit yöntem bu olabilir:
WhatsApp'ta büyük boyutlu bir video gönderin birisine. Uzun sürsün istiyorsanız 4-5 tane gönderin aynı anda. Benim LoL'de böyle yapınca pingim aşırı artıyordu. Tabii bunu yaparken arkada oyun indirmelerini de açık bırakın, mümkünse VPN de açın.

Evet arkadaşlar pingimi Valorant oyununda yükseltmek istiyorum bunun için bir program ya da yöntem var mıdır? Torrent de 3 tane oyun indirmesi, PC'den bir tane video, telefondan bir tane video indirmesi açtım ama pingim hala düşük. Yardımcı olursanız sevinirim. İnternet Superonline, modem: ZTE zxhn H267a.

Ne kadar doğru olur bilmiyorum ama ping yükseltmek için hileler var. Yani senin pingin yüksek olmuyor ama rakibin seni pingli gibi görüyor. Oradan oraya ışınlanıyorsun.

Cidden merak ettim neden yükselmesini istiyorsunuz
Arkadaşlar sürekli oyuna çağırıyor pingim var diyip çıkmam gerek. Başka bir bahane fikri olan varsa sevinirim. Arkadaşlarımdan birisi kapı komşum, elektrikler gitti desem yemezler.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı