Merhaba Valorant'ta bazen 11 ms bazen 25 ms alıyorum genelde 25 ama arada bir şey oluyor 11 ms alıyorum 1 2 saat sonra tekrar eskiye 25 ms e dönüyor neden sabit 11 olmuyor bilen birisi var mı [çanakkale de yaşıyorum istanbul sunucularına da yakın]
hocam kablolu mu yoksa wireless adapter mi kullanıyorsunuz?Merhaba Valorant'ta bazen 11 ms bazen 25 ms alıyorum genelde 25 ama arada bir şey oluyor 11 ms alıyorum 1 2 saat sonra tekrar eskiye 25 ms e dönüyor neden sabit 11 olmuyor bilen birisi var mı [çanakkale de yaşıyorum istanbul sunucularına da yakın]
Hocam kablolu mu yoksa Wireless adapter mi kullanıyorsunuz?
Hocam kablolu mu yoksa Wireless adapter mi kullanıyorsunuz?
Hocam paket kaybınıda kontrol edin size herhangi bir problem çıkarmıyorsa sorun olmaz sebebi arkada indirilen bir şey ms i yükseltiyor olabilir veya hat zayıflaması gibi nedenlerde bu sorun olabilir. Modeme olan uzaklık veya wirelless e bağlı olan cihazlar arttırıyor olabilir. İzmir'de 35ms ile oynuyorum.
Hocam dediğim gibi 11 ms e düşünce Speedtest'de 9 ms alıyorum ama tekrar 25 olunca Speedtest'te 18 ms alıyorum anlamadım neden böyle.
Hocam dediğim gibi 11 ms e düşünce Speedtest'de 9 ms alıyorum ama tekrar 25 olunca Speedtest'te 18 ms alıyorum anlamadım neden böyle.
Paket kaybım yok ta hocam 25 28 ms le 11 10 ms bayağı fark oluyor ya neden anlamadım bu sorun müşteri hizmetlerini arasam bir şey yapabilirler mi?
hocam benim de kablolu ve 10 ms sabit oynuyorum arada benim de oynuyor 20-30 lara çıkıyor valorantın sunucularında sorun çıkıyo olabilir internetine bağlı da olabilir arkadasımda istanbulda ama 30 ms falan alıyorKablolu.
Hat değerlerinizi arayüzden atar mısınız?
Hocam benim de kablolu ve 10 ms sabit oynuyorum arada benim de oynuyor 20-30'lara çıkıyor Valorant'ın sunucularında sorun çıkıyor olabilir internetine bağlı da olabilir arkadasımda İstanbul'da ama 30 ms falan alıyor.
Hat değerlerinizi arayüzden atar mısınız?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.