Pini kırık işlemci ileride sorun çıkarır mı?

1yusuf_dslk

Hectopat
Daha fazla  
Herkese merhaba. Bundan 7-8 ay önce RX 6500 XT Ryzen 5 5500'lü sistem topladım. İlk sistemi topladığımda en köşede bir tane pin yamuktu cımbızla düzeltmeye çalışırken kırıldı. 2 hafta boyunca kullandım tüm oyunlarda olması gereken gibi yüksek FPS'ler alıyordum ve Technopat'ta konu açtım ileride sorun çıkarır mı diye çoğunluk kısım evet dedi sistemi hala kullanıyorum ve sorun hala yok Valorant 350-400 arası alıyor ileride sorun çıkarır mı işlevsiz yedek bir pin olabilir mi?
Şimdiden teşekkür ediyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Herkese merhaba. Bundan 7-8 ay önce RX 6500 XT Ryzen 5 5500'lü sistem topladım. İlk sistemi topladığımda en köşede bir tane pin yamuktu cımbızla düzeltmeye çalışırken kırıldı. 2 hafta boyunca kullandım tüm oyunlarda olması gereken gibi yüksek FPS'ler alıyordum ve Technopat'ta konu açtım ileride sorun çıkarır mı diye çoğunluk kısım evet dedi sistemi hala kullanıyorum ve sorun hala yok Valorant 350-400 arası alıyor ileride sorun çıkarır mı işlevsiz yedek bir pin olabilir mi?
Şimdiden teşekkür ediyorum.
Sıkıntı yoksa kullanmaya devam edebilirsin.

Kırık pin ile de uzun süre kullananlar var. Sorun yoksa devam edebilirsiniz.

Sağ en alt köşede olması lazımdı 7 ay önce konu açtığımda bir abi bana yedek pin olduğunu yoksa PC'nin açılmayacağını söyledi AMD işlemcilerde yedek pin var mıdır sizce?

Tam bilgim yok ancak yedek pinden ziyade çok önemli görevi olmayan bir pin olduğunu düşünüyorum. Bilenler daha iyi cevap verirler.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı