Pinleri yamulmuş anakart ne işe yarar?

Asus Maximus VIII Gene anakartımın işlemci pinlerini hallettiğim için artık kullanılmıyor, yenisini de aldım. Şimdi ne yapayım?

Son düzenleyen: Moderatör:
Kabiliyet ve ekipman varsa içindeki altını ayır Yoksa bunu düzelten servisler var, sat onlara gitsin.

Soket dediğin 30 TL bir şey sonuçta. BGA tamir yapabilen yer bulursan bence değişimi yapabilirler rahatlıkla. Direkt anakartı birisine verip tamir et desen çok daha fazla alacak olma ihtimalleri çok fazla.

Bence anakarta zarar vermeyin, pinlerinin yamulmuş olması oldukça güzel bir şey bence. Tamiri zor değil. Güzelim kartı boşa harcamanın mantığı yok.

Kabiliyet ve ekipman varsa içindeki altını ayır Yoksa bunu düzelten servisler var, sat onlara gitsin.
Soketi çıkartılıp tamir edilebiliniyor. Lazım değilse yukarıdaki arkadaşın önerisi mantıklı, lazımsa tamir ettirilebilir bir şey.
İlçemde soket değişimi yapabilecek kimse olmadığına eminim. Sahibinden'de falan mı satsam?
Gitmiş güzelim kart. Soket tamiri yaptırın ve satın, sorunsuz çalışıyor ise tamirli olup, olmadığını yazmak sana kalmış.
Kendimi MSI Gaming Plus Max + Ryzen 5 1600 alarak teselli ediyorum.

Kendim kullanamayacağım için eski işlemcimle beraber satabilirim.

Kendim kullanamayacağım için eski işlemcimle beraber satabilirim.

Çok cezbedici bir teklif doğrusu Şu sıralar etraf karışık olmasa alıp tamir girişimine girmek isterdim.

Burada kalsın belki almak isteyen başka bir arkadaş çıkar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…