Pinti Store alışverişi deneyimi

eminkuyucu

Hectopat
Merhaba arkadaşlar, bu başlığı eğer başlarda benim gibi tereddütte kaldıysanız diye açtım. Alışveriş yapmanızı çok da önermem. Red Dead Redemption 2 oyununu cumartesi 15 gibi aldım, gayet hızlı teslim aldım. O konuda sıkıntı yoktu. Akşam oyuna girdiğimde başka bir kullanıcının Save noktası açıktı, bu yüzden yeni oyuna başladım. Pazar günü haftada tek tatil günümü oyun oynamak için ayırmıştım ki verilen Steam hesabına girmeye çalıştığımda kabul edilmiyor. Email onayı istiyordu, bana verilen WP iletişim numarasına yazdım. Ortalama 2 saatlik geri dönüşlerle yeni bir hesap verildi fakat yine aynı sorunu yaşadım. 5 saat geçmiş bulunuyor şu anda fakat halen oyunu oynayamadım, hem Instagram dm üzerinden hem de WhatsApp'dan geri dönüş alamadım. Bir daha alışveriş yapmayacağım sanırım. Eğer ki siz müşteri hizmetlerinin ve aynı hesaptan birkaç kişiyle oynamayı sıkıntı etmiyorsanız alabilirsiniz, gayet güvenilir. Fakat ben çok da memnun kalmadım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Oyunu hesap olarak almayın işte. Alabiliyorsaniz oyunun kendisini alın. Oyunun kendisini değil de gidip bu konudaki gibi hesaplari alacağınıza korsan oynayın daha iyi. En azından oyun keyfiniz bölünmez. Linç geliyor...

Oyunu hesap olarak almayın işte. Alabiliyorsaniz oyunun kendisini alın. Oyunun kendisini değil de gidip bu konudaki gibi hesaplari alacağınıza korsan oynayın daha iyi. En azından oyun keyfiniz bölünmez. Linç geliyor...
Eğer oyun kırılmamışsa ya da online'sa alınır bunun dışındakiler bana da gereksiz harcama gibi geliyor. :D

Gayet haklısınız hocam, hali hazırda Steam'den almak için 300TL bulunmuyordu bende bu yüzden buradan alayım dedim sonuçta orijinal diyerek.
Site ürün ulaştırmada güvenilir o konuda bir sorun yok ama offline oynanan oyunları birden fazla kişiye satıyorlar hesap olarak. Bu nedenle sorun yaşamanız normal gibi, ben bu tarz risklere girmiyorum bildiğim için, tavsiye de etmem kimseye.
Aynen hocam haklısınız, ben de bi deneyeyim dedim. Bu tarz şeyleri sıkıntı etmeyecekler için tercih edilebilir.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı