Efekan66 Centipat Katılım 1 Mayıs 2022 Mesajlar 43 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Haziran 2023 #1 "from sms import SendSms Bu Bil File "C:\Users\Administrator\AppData\Local\Programs\Python\Python311\sms.py", line 9, in <module> from colorama import Fore, Style" Bu hata ile karşılaşıyorum. Girdiğim kod: pip install coloroma
"from sms import SendSms Bu Bil File "C:\Users\Administrator\AppData\Local\Programs\Python\Python311\sms.py", line 9, in <module> from colorama import Fore, Style" Bu hata ile karşılaşıyorum. Girdiğim kod: pip install coloroma
Nizel G Megapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 9 Nisan 2023 Mesajlar 10.129 Makaleler 13 Çözümler 201 Yer Hinohara Nishitama 5 Haziran 2023 #11 Efekan66 dedi: dosyanın içerisine giremiyorum. Genişletmek için tıkla... Sağ tıklayıp düzenle falan deyin. Kodu kod bloğu olarak paylaşın. Sosyal'de nasıl kod paylaşılır? Eğer kodu fotoğraftaki kısma tıklayıp açılacak pencereye yapıştırırsanız çok daha anlaşılır olacaktır. Sorununuzun çözülmesi ümidiyle. İyi forumlar :) www.technopat.net Artı 1 Eksi
Efekan66 dedi: dosyanın içerisine giremiyorum. Genişletmek için tıkla... Sağ tıklayıp düzenle falan deyin. Kodu kod bloğu olarak paylaşın. Sosyal'de nasıl kod paylaşılır? Eğer kodu fotoğraftaki kısma tıklayıp açılacak pencereye yapıştırırsanız çok daha anlaşılır olacaktır. Sorununuzun çözülmesi ümidiyle. İyi forumlar :) www.technopat.net