Piranha 2045 nasıldır?

Dyı99

Hectopat
Katılım
9 Mart 2020
Mesajlar
57
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Merhaba sevgili forum üyeleri, bugün karşılaştığım Piranha 2045 kulak içi kulaklık incelemesini göz gezdirdim. Kulaklık 40 TL civarı. Daha önce alıp kullanan var mı acaba? Malzeme yapısı, kalitesi, bass veya tizleri nasıl? Kullanan cevaplarsa çok aydınlanmış olurum. Şimdiden teşekkürler.

Dipnot: Gündelik oyun için almayı düşünmüyorum görüntüsü vs abez dururmu acaba?
 
Son düzenleme:
Merhaba sevgili forum üyeleri, bugün karşılaştığım Piranha 2045 kulak içi kulaklık incelemesini göz gezdirdim. Kulaklık 40 TL civarı. Daha önce alıp kullanan var mı acaba? Malzeme yapısı, kalitesi, bass veya tizleri nasıl? Kullanan cevaplarsa çok aydınlanmış olurum. Şimdiden teşekkürler.
  • Bazen hayat seni öyle zorlarki yolun başında kimdin unutursun.
Denemekte fayda var.Bazen hayat seni öyle zorlarki yolun başında kimdin unutursun.
 
Daha önce kullanmadım ama 40 TL civarı kulaklıklar arasında ne kadar fark olabilir ki. Ben olsam çok düşünmezdim artık ucuz kulaklık bulmak da zor.

Açıkçası bende öyle düşünüyorum belki menmun kalmayan var mıdır diye merakta etmiyor değilim
 
Son düzenleme:
Açıkçası bende öyle düşünüyorum belki menmun kalmayan var mıdır diye merakta etmiyor değilim
kanka kulaklığı bugün aldım, sana ilk izlenimleri veriyim hemen, 1. si kulaklık 40 tl ve kulaklık çinden geliyor, içinden çanta çıkıyor, harici mikrofon çıkıyor ve kulaklığı pc de kullanabilmek için gerekli ayraç çıkıyor ki bu ayraç sayesinde hoparlörleri bozulan eski kablolu kulaklığımı mikrofon olarak kullanabiliyorum o yüzden çok çok iyi, kulaklığın kendisine gelecek olursak, malzeme kalitesi fiyatı kadar, yani çok zorlamaya gelmez kopabilir gibi ama dediğim gibi bu ürün aliexpresste de satılıyor ve orada 3,5 dolar civarı 26 lira civarı yapıyor o da şuanda, yani taşıma çantası da var ki o çanta her ne kadar dandik de olsa aynı kalitede çarşıda pazarda en az 10 tl 20 tl arası değişiyor, yani kulaklığın kendisi taş çatlasın ederi 10 tl ama ona rağmen bence bir telefon kulaklığı kadar kaliteli, mikrofon kalitesi de benzer, bildiğin orta segment telefon kulaklığı işte, her türlü alınır, benim zaten bir kulaklığım var bunu da sırf yan aparatları için aldım ama hakkat ses seviyesi benim eski note 4 kulaklığı ile aynı hatta bir tık daha iyi gibi geldi ses seviyesi falanda baya yüksek, al kenara at dursun akarı yok kokarı yok, yoklukta baya iyi gider, gidip de operatörlerden 10 15 tl ye satılan abidik gubidik kulaklıkları alacağına bunu al kullan miss gibi, ileride de paran olursa git daha sağlam bir kulaklık al.
 
Kanka kulaklığı bugün aldım, sana ilk izlenimleri veriyim hemen, 1. si kulaklık 40 TL ve kulaklık Çin'den geliyor, içinden çanta çıkıyor, harici mikrofon çıkıyor ve kulaklığı PC'de kullanabilmek için gerekli ayraç çıkıyor ki bu ayraç sayesinde hoparlörleri bozulan eski kablolu kulaklığımı mikrofon olarak kullanabiliyorum o yüzden çok çok iyi, kulaklığın kendisine gelecek olursak, malzeme kalitesi fiyatı kadar, yani çok zorlamaya gelmez kopabilir gibi ama dediğim gibi bu ürün Aliexpress'te de satılıyor ve orada 3, 5 dolar civarı 26 lira civarı yapıyor o da şu anda, yani taşıma çantası da var ki o çanta her ne kadar dandik de olsa aynı kalitede çarşıda pazarda en az 10 TL 20 TL arası değişiyor, yani kulaklığın kendisi taş çatlasın ederi 10 TL ama ona rağmen bence bir telefon kulaklığı kadar kaliteli, mikrofon kalitesi de benzer, bildiğin orta segment telefon kulaklığı işte, her türlü alınır, benim zaten bir kulaklığım var bunu da sırf yan aparatları için aldım ama hakkat ses seviyesi benim eski Note 4 kulaklığı ile aynı hatta bir tık daha iyi gibi geldi ses seviyesi falanda bayağı yüksek, al kenara at dursun akarı yok kokarı yok, yoklukta bayağı iyi gider, gidip de operatörlerden 10 15 TL'ye satılan abidik gubidik kulaklıkları alacağına bunu al kullan miss gibi, ileride de paran olursa git daha sağlam bir kulaklık al.

Bende almayı düşünüyorum merak etmiştim doğrusu alan memunmu diye çoğu kişi iyi diyor bakalım.
 
Piranha'nın pirana balığını bile almayın ben A101'den 2 tane kulaklık aldım ikisi de sol veya sağı bozuk çıktı. Hatta daha önceden 80 TL'ye Bluetooth'lu Piranha kulaklık aldım aldıktan 2 ay sonra şarj olmamaya başladı. Bu tür saçma sapan markaları almayın ama klavyesini alabilirsiniz ben kullanıyorum rahatım şu an. Ama sakın kulaklığını almayın. Piranha kulaklık alan bir arkadaşıma sordum arkadaşımın kulaklığının solu çalışmıyormuş.
 
Hocam ürünü 1 haftadır kullanıyorum ve gerçekten fiyatına göre ses kalitesi kutu içeriği malzeme kalitesi aşırı iyi. Tavsiye ederim.
Hocam konuyu hortalatacağım ama sağ kulaklık ses vermemeye başladı ara sıra gidip geliyor ses bir gelişme olduğunda buraya yazacağım.
 
Son düzenleme:

Geri
Yukarı