Merhaba sosyal üyeleri. A101'e 350 liraya Piranha 2071 geliyor. Kullanan varsa deneyimini paylaşabilir mi? Alınır mı?
Hocam bizde piranha kulaklık var 3 yıldır gidiyor hâlâ bozulmadıPiranha alinmaz lanet dandik bir marka.
Hocam bizde Piranha kulaklık var 3 yıldır gidiyor hâlâ bozulmadı.
Şans. Mesela küçükken bir markanın replika DS2'sini alırdık. Sürekli bozulurdu belli bir kullanım süresinden sonra. Ama aralarından bir tanesi çok uzun süre bozulmadı.Hocam bizde piranha kulaklık var 3 yıldır gidiyor hâlâ bozulmadı
Üst düzey bir beklentin yoksa Piranha ürünleri alınır.Merhaba sosyal üyeleri. A101'e 350 liraya Piranha 2071 geliyor. Kullanan varsa deneyimini paylaşabilir mi? Alınır mı?
Üst düzey beklentim yok spotify'dan dinlediğim müzikleri aynı kalitede iletsin yeterÜst düzey bir beklentin yoksa Piranha ürünleri alınır.
Kulak içi kulaklık istiyorum. Müzik dinlemek ve oyun oynamak için alıyorum. Spotify kalitesinde ses iletsin yeter. Bass müzik dinlemiyorum bass'ın önemi yokKesinlikle alınmaz. Kulaklığı ne için kullanacaksınız ve ne tür kulaklık istiyorsunuz?
Hiç spotify kullanmadım ona bir şey diyemem ama genelde iyiler. Bütçe dostu oluyorlar. Ben klavyesinden, faresine, kulaklığına kadar çok memnun kaldım her seferinde, yıllardır kullanıyorum.Üst düzey beklentim yok spotify'dan dinlediğim müzikleri aynı kalitede iletsin yeter
Kulak içi kulaklık istiyorum. Müzik dinlemek ve oyun oynamak için alıyorum. Spotify kalitesinde ses iletsin yeter. Bass müzik dinlemiyorum bass'ın önemi yok
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.