Piranha 2071 alınır mı?

Üst düzey beklentim yok Spotify'dan dinlediğim müzikleri aynı kalitede iletsin yeter

Kulak içi kulaklık istiyorum. Müzik dinlemek ve oyun oynamak için alıyorum. Spotify kalitesinde ses iletsin yeter. Bass müzik dinlemiyorum Bass'ın önemi yok

Kablolu sıkıntı olmaz AliExpress üzerinde KZ EDX Pro alabilirsin.

Son düzenleme:
Merhabalar yaklaşık 5 ila 6 aydır konuya dahil olan ürünü kullanıyoru elektronik bilgim dahilinde kulaklığın bir kaç kronik sorunu var pinler pirinç ve oksitleniyor bu nedenle kulaklığı söküp lehim yaptım şarj almıyordu ve artık sıkıntısız bir şekilde şarj alıyor gayet 10 numara sesi var sadece şarj sorunu vardı artık onuda çözdüm bununla 10 yıl daha debam edebilirim orta kalite harika bir kulaklık benden tavsiyesi tamir ve gözlem becerisi ve elektronik bilginiz varsa ve fakirseniz alınabilecek harika bir kulaklık

Bugün kardeşim almış kulaklığı, halbuki ev kulaklık dolu 😃 kutudan 1 dandik kablo çıkıyor bir de kullanma kılavuzu. Kulaklık kutusuna gelirsek tasarımı oyuncu kulaklığına benzetilmeye çalışılmış ancak bence kötü duruyor, toplum içinde böyle bir kutudan kulaklık çıkartırken utanırdım. Oyuncak gibi duruyor, malzeme kalitesi kötü ve üstünde kocaman yazılar var. Kapağı hiç sağlam değil muhtemelen kırılır, şimdiden kapalı iken bile çok sallanıyor. LCD ekranı da hemen çizildi. Şarj olurken kulaklıkların ışığı kırmızı yanıyor bu da kötü duruyor bence. Zaten eşleşme modunda polis gibi kırmızı mavi yanıyor. Kabı açınca da otomatik açılmıyor kulaklığı kabından çıkartınca açılıyor bu da eksi. Kulaklıkların şarj kısmına oturduğu yerde çok sağlam değil kulaklıklar çok hızlı çıkıyor oradan ve yay sesi geliyor. Silikonsuz bir model olduğundan dışarı ses veriyor ancak malzeme kalitesinden falan daha çok ses veriyor dışarıya. Konfor ve hafifliği güzel ancak ses kalitesi de çok kötü bu fiyata gerçekten berbat bir kulaklık. EQ ile bile zar zor dinledim ve ses çok yapay, kötü geldi (yüksek kalite müzikler ve 200 dolarlık dap ile dinledim, bununla böyle ise telefonda daha kötüdür diye düşünüyorum). Adı gaming kulaklık ama gecikmesi yüksek baya. adında gaming ibaresi geçmeyen çoğu kulaklığın gecikmesi bundan azdır. Öncesinde 350 liraya aldığı bir kulaklık vardı Piranha'nın o çok güzeldi ancak bu olmamış. Hızlı eşleşme ve konforundan ötürü kulaklığa puanım 2/10. bunun yerine bilindik markaların bilindik ve önerilen modellerini alın marketlerin kendi marka kulaklıklarını almayın.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı