jasonoleragg Hectopat Katılım 12 Nisan 2020 Mesajlar 883 Çözümler 2 19 Mart 2022 #1 Piranha 2345 klavyem var. 3 gün önce aldım. Tuşlara normal bir şekilde bassam bile biraz alt tarafının aşağı doğru gittiği gözüküyor ama çok az. İade etmeli miyim sorun olur mu?
Piranha 2345 klavyem var. 3 gün önce aldım. Tuşlara normal bir şekilde bassam bile biraz alt tarafının aşağı doğru gittiği gözüküyor ama çok az. İade etmeli miyim sorun olur mu?
4 436077 Hectopat Katılım 7 Mart 2021 Mesajlar 4.103 Makaleler 4 Çözümler 27 19 Mart 2022 #2 O klavye çok dandik hocam. Zamanında 30-35 TL idi. Bence iade edin, paranıza yazık.
radaschumi Kilopat Katılım 18 Kasım 2020 Mesajlar 3.474 Çözümler 28 19 Mart 2022 #3 Hocam gerçekten çok kötü bir klavye en iyisi iade edin üstüne para koyup güzel bir klavye almak.
Z ZLSYP Picopat Katılım 15 Mart 2022 Mesajlar 251 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Mart 2022 #4 Sert basınca öyle oluyor ben 4 yıldır kullanıyorum.
jasonoleragg Hectopat Katılım 12 Nisan 2020 Mesajlar 883 Çözümler 2 19 Mart 2022 #5 436077 dedi: O klavye çok dandik hocam. Zamanında 30-35 TL idi. Bence iade edin, paranıza yazık. Genişletmek için tıkla... Arkadaşım 3 yıldır kullanıyor sorunu yoktu ama benimkindede başka bir sorun yok emin olamadım iade etsemmi diye. ZLSYP dedi: Sert basınca öyle oluyor ben 4 yıldır kullanıyorum. Genişletmek için tıkla... Evet biraz sert basınca oluyor oyun oynamıyorum sadece yazı yazıyorum yazı yazınca esneme olmuyor oyunda biraz oluyor sert bastığımdan.
436077 dedi: O klavye çok dandik hocam. Zamanında 30-35 TL idi. Bence iade edin, paranıza yazık. Genişletmek için tıkla... Arkadaşım 3 yıldır kullanıyor sorunu yoktu ama benimkindede başka bir sorun yok emin olamadım iade etsemmi diye. ZLSYP dedi: Sert basınca öyle oluyor ben 4 yıldır kullanıyorum. Genişletmek için tıkla... Evet biraz sert basınca oluyor oyun oynamıyorum sadece yazı yazıyorum yazı yazınca esneme olmuyor oyunda biraz oluyor sert bastığımdan.
Z ZLSYP Picopat Katılım 15 Mart 2022 Mesajlar 251 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Mart 2022 #6 jasonoleragg dedi: Arkadaşım 3 yıldız kullanıyor sorunu yoktu ama benimkindede başka bir sorun yok emin olamadım iade etsemmi diye. Evet biraz sert basınca oluyor oyun oynamıyorum sadece yazı yazıyorum yazı yazınca esneme olmuyor oyunda biraz oluyor sert bastığımdan. Genişletmek için tıkla... Sorun olmaz bende de öyle oluyor 2019'dan beri kullanıyorum.
jasonoleragg dedi: Arkadaşım 3 yıldız kullanıyor sorunu yoktu ama benimkindede başka bir sorun yok emin olamadım iade etsemmi diye. Evet biraz sert basınca oluyor oyun oynamıyorum sadece yazı yazıyorum yazı yazınca esneme olmuyor oyunda biraz oluyor sert bastığımdan. Genişletmek için tıkla... Sorun olmaz bende de öyle oluyor 2019'dan beri kullanıyorum.
4 436077 Hectopat Katılım 7 Mart 2021 Mesajlar 4.103 Makaleler 4 Çözümler 27 19 Mart 2022 #7 jasonoleragg dedi: Arkadaşım 3 yıldır kullanıyor sorunu yoktu ama benimkindede başka bir sorun yok emin olamadım iade etsemmi diye. Evet biraz sert basınca oluyor oyun oynamıyorum sadece yazı yazıyorum yazı yazınca esneme olmuyor oyunda biraz oluyor sert bastığımdan. Genişletmek için tıkla... Siz bilirsiniz ama sizin açınızdan kullanışı rahatsız ediyorsa iade edin.
jasonoleragg dedi: Arkadaşım 3 yıldır kullanıyor sorunu yoktu ama benimkindede başka bir sorun yok emin olamadım iade etsemmi diye. Evet biraz sert basınca oluyor oyun oynamıyorum sadece yazı yazıyorum yazı yazınca esneme olmuyor oyunda biraz oluyor sert bastığımdan. Genişletmek için tıkla... Siz bilirsiniz ama sizin açınızdan kullanışı rahatsız ediyorsa iade edin.
jasonoleragg Hectopat Katılım 12 Nisan 2020 Mesajlar 883 Çözümler 2 19 Mart 2022 #8 436077 dedi: Siz bilirsiniz ama sizin açınızdan kullanışı rahatsız ediyorsa iade edin. Genişletmek için tıkla... Etmiyor memnunum şimdilik sorunu yok sorun olursa da servise gönderirim ama servis nasıldır bilginiz var mı tamir ederler mi yoksa elimde mi kalır?
436077 dedi: Siz bilirsiniz ama sizin açınızdan kullanışı rahatsız ediyorsa iade edin. Genişletmek için tıkla... Etmiyor memnunum şimdilik sorunu yok sorun olursa da servise gönderirim ama servis nasıldır bilginiz var mı tamir ederler mi yoksa elimde mi kalır?
4 436077 Hectopat Katılım 7 Mart 2021 Mesajlar 4.103 Makaleler 4 Çözümler 27 19 Mart 2022 #9 jasonoleragg dedi: Etmiyor memnunum şimdilik sorunu yok sorun olursa da servise gönderirim ama servis nasıldır bilginiz var mı tamir ederler mi yoksa elimde mi kalır? Genişletmek için tıkla... Bu klavye için servise gerek yok zaten ucuz bir klavye. Garantisi var ama yinede tamir ederler mi emin değilim.
jasonoleragg dedi: Etmiyor memnunum şimdilik sorunu yok sorun olursa da servise gönderirim ama servis nasıldır bilginiz var mı tamir ederler mi yoksa elimde mi kalır? Genişletmek için tıkla... Bu klavye için servise gerek yok zaten ucuz bir klavye. Garantisi var ama yinede tamir ederler mi emin değilim.
Z ZLSYP Picopat Katılım 15 Mart 2022 Mesajlar 251 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Mart 2022 #10 jasonoleragg dedi: Etmiyor memnunum şimdilik sorunu yok sorun olursa da servise gönderirim ama servis nasıldır bilginiz var mı tamir ederler mi yoksa elimde mi kalır? Genişletmek için tıkla... Servise gerek yok klavye çok hafif olduğu için esniyor.
jasonoleragg dedi: Etmiyor memnunum şimdilik sorunu yok sorun olursa da servise gönderirim ama servis nasıldır bilginiz var mı tamir ederler mi yoksa elimde mi kalır? Genişletmek için tıkla... Servise gerek yok klavye çok hafif olduğu için esniyor.