En ucuz Trust 23761 Ziva Kablolu Oyuncu Klavyesi fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Trust 23761 Ziva Kablolu Oyuncu Klavyesi özelliklerini incele, 402,13 TL'den başlayan fırsatları yakala!
Piranha markalı şeyler genellikle dandik oluyor, 4-5 yıl öncesinde marketten kablolu kulaklığını almıştım kablosunda sorun çıkmıştı garantisi vardı servisine gönderdik kablosunu değiştirmişlerdi fakat bunun için kulaklığın fiyatından daha fazla para istemişlerdi.
Piranha markalı şeyler genellikle dandik oluyor, 4-5 yıl öncesinde marketten kablolu kulaklığını almıştım kablosunda sorun çıkmıştı garantisi vardı servisine gönderdik kablosunu değiştirmişlerdi fakat bunun için kulaklığın fiyatından daha fazla para istemişlerdi.
Vallahi düz membran klavye ama TKL fiyatı uygun ama öbür TKL membran klavyelere bakmadım daha ucuzu var mıdır bilemem plastik kaliteside çok iyi beklenemez bence. Ben Full olan versiyonu almıştım dandik açıkçası ama iş görebilir yani ışıklarındanda pek bir şey bekleme berbat. Onunkide aynıdır büyük ihtimalle.