Daryl Grimess
Decapat
Bu ürün alınır mı? Balkonlara korniş takmam için ve arada evde kullanmak için almayı düşünüyorum.
Piranha o kadar iyi bir marka değil bilginize.Bu ürün alınır mı? Balkonlara korniş takmam için ve arada evde kullanmak için almayı düşünüyorum.
Eki Görüntüle 2383722
Piranha'nın hiçbir ürünü alınmaz.Bu ürün alınır mı? Balkonlara korniş takmam için ve arada evde kullanmak için almayı düşünüyorum.
Eki Görüntüle 2383722
Şuana kadar her aldığım Piranha ürünün sonu iadeyle bittiPiranha o kadar iyi bir marka değil bilginize.
İki firmanın da ürünleri bu zorbalığı hak ediyor fikrimce.Bu forumun piranha ve rampage düşmanlığını anlamıyorum. Sizde kötü çıktı diye herkeste kötü çıkamaz sonuçta. Ev kullanım için alınabilir ama ağır işlerde motoru hemen yanar muhtemelen. Zaten markalı bir matkbı 600TL bulman imkansız.
İki marka da bütün kötü yorumları hak ediyor.Bu forumun piranha ve rampage düşmanlığını anlamıyorum. Sizde kötü çıktı diye herkeste kötü çıkamaz sonuçta. Ev kullanım için alınabilir ama ağır işlerde motoru hemen yanar muhtemelen. Zaten markalı bir matkbı 600TL bulman imkansız.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.