Çözüldü Piranha Gamepad bazı oyunlarda çalışmıyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Khapnols

Hectopat
Daha fazla  
Öncelikle merhaba, geçenlerde idareten 30 liraya bir Piranha marka gamepad aldım fakat bazı oyunlarda gamepad desteği olsa bile çalışmıyor. Bir de çalışan oyunlarda tuşlar Xbox koluna göre olduğu için tuşların yerleri farklı, bunu da ayarlayabilir miyim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Öncelikle gamepad desteği olmasına rağmen başka oyunlarda çalışmamasının nedeni gayet açık diye düşünüyorum, dediğiniz gibi sizi kısa bir süre idare etmesi için alınmış oldukça kalitesiz bir gamepad. Tuş atamalarını yapmak içinse x360ce programını indirebilirsiniz. Nasıl kullanacağınızı anlamazsanız YouTube'daki rehberlere göz atabilirsiniz.
Öncelikle gamepad desteği olmasına rağmen başka oyunlarda çalışmamasının nedeni gayet açık diye düşünüyorum, dediğiniz gibi sizi kısa bir süre idare etmesi için alınmış oldukça kalitesiz bir gamepad. Tuş atamalarını yapmak içinse x360ce programını indirebilirsiniz. Nasıl kullanacağınızı anlamazsanız YouTube'daki rehberlere göz atabilirsiniz.

Çözüm
Öncelikle gamepad desteği olmasına rağmen başka oyunlarda çalışmamasının nedeni gayet açık diye düşünüyorum, dediğiniz gibi sizi kısa bir süre idare etmesi için alınmış oldukça kalitesiz bir gamepad. Tuş atamalarını yapmak içinse X360ce programını indirebilirsiniz. Nasıl kullanacağınızı anlamazsanız YouTube'daki rehberlere göz atabilirsiniz.

Hocam evet dediğiniz gibi çalışmamasının nedeni gayet açık. X360ce kullanınca sorun düzeldi. Teşekkürler.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı