Merhaba arkadaşlar, şu an elimde eskiden aldığım Piranha'nın Gaming Keyboard isimli klavyesi var. Neredeyse 2 yıl oldu, sadece bir tuşunun membranı kırıldı. Ben Rampage KB-R90'ı alacağım fakat herkes kalitesiz, kötü diyor. Sizce hangi klavye daha sağlam? KB-R90 mı, Piranha mı?
Merhaba arkadaşlar, şu an elimde eskiden aldığım Piranha'nın Gaming keyboard isimli klavyesi var. Neredeyse 2 yıl oldu, sadece bir tuşunun membranı kırıldı. Ben Rampage KB-R90'ı alacağım fakat herkes kalitesiz, kötü diyor. Sizce hangi klavye daha sağlam? KB-R90 mı, Piranha mı?
Mekanik oyuncu klavyesi, reflekse dayalı oyunlarda en güçlü silahınız olacak! Monster Pusat serisi gaming klavye ile mücadelelerinizi daima zaferle noktalayın!
En ucuz AOC GK500 RGB Red Switch Kablolu Mekanik Oyuncu Klavyesi fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! AOC GK500 RGB Red Switch Kablolu Mekanik Oyuncu Klavyesi özelliklerini incele, 1.199,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!
Mekanik oyuncu klavyesi, reflekse dayalı oyunlarda en güçlü silahınız olacak! Monster Pusat serisi gaming klavye ile mücadelelerinizi daima zaferle noktalayın!
En ucuz AOC GK500 RGB Red Switch Kablolu Mekanik Oyuncu Klavyesi fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! AOC GK500 RGB Red Switch Kablolu Mekanik Oyuncu Klavyesi özelliklerini incele, 1.199,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!
Hocam en fazla 350 TL.
Arkadaşlar sizden istediğim sadece hangi klavyenin daha sağlam olduğu benim bütçem onlara yetiyor lütfen bana hangi klavyenin daha sağlam olduğunu söyleyin hiç KB-R90 kullanıcısı yok mu?
Hocam en fazla 350 TL.
Arkadaşlar sizden istediğim sadece hangi klavyenin daha sağlam olduğu benim bütçem onlara yetiyor lütfen bana hangi klavyenin daha sağlam olduğunu söyleyin hiç KB-R90 kullanıcısı yok mu?
Biliyorum şu an elimde Piranha var ve gayet iyi kullandım bir sorunu çıkmadı eğer bu klavyeyi iyi kullanıyorsam ve KB-R90 klavyesi daha iyiyse sıkıntı yok ama Piranha'dan daha kötüyse sorun
Benim size sormak istediğim bu 2 klavyeden hangisi daha iyi başkalarını önermenize gerek yok.
Aranızda hiç Rampage KB-R90 kullanan yok mu?
Biliyorum şu an elimde Piranha var ve gayet iyi kullandım bir sorunu çıkmadı eğer bu klavyeyi iyi kullanıyorsam ve KB-R90 klavyesi daha iyiyse sıkıntı yok ama Piranha'dan daha kötüyse sorun.
Benim size sormak istediğim bu 2 klavyeden hangisi daha iyi başkalarını önermenize gerek yok.
Rampage şikayet, iletişim, Rampage yorumları ve müşteri hizmetleri şikayetleri için tıklayın! Rampage için yazılan tüm şikayet ve kullanıcı yorumlarına ...
Rampage şikayet, iletişim, Rampage yorumları ve müşteri hizmetleri şikayetleri için tıklayın! Rampage için yazılan tüm şikayet ve kullanıcı yorumlarına ...
RAmpage markası kötü mü arkadaşlar? Herkes berbat diyor. Bende Rampage DLM-355 faresi var, çok memnunum 2 sene önce Vatan'dan aldım. Kutunun içinden yedek altlıklar çıkıyor. 2. yılında o altlıkları değiştirdim yedeklerle. Işıklarda bozulma falan da yok şu an gayet iyi kullanıyorum. Neden herkes...
Merhaba arkadaşlar, 13 yıldır kullandığım Microsoft'a1.0 klavyemi yenileyeceğim :)) Mekanik bir klavye alacağım ve RGB olacak kendisi. Rampage'nin klavyelerini mağazasında inceleme fırsatım oldu. (Vatan) Bana çok hoş ve kaliteli geldi Switch'ler olsun sesi, dokusu olsun. Beğendim yani...
www.technopat.net
Piranhanında bundan farkı yok Çin'den alınmış merdiven altı ürünlere logo basıyor.
Yani ikisi de sağlam değil.