Piri Reis Üniversitesi iyi mi?

Konuya geç mi kaldım bilmiyorum, mezuna kaldığınızı söylemişsiniz, hedef değişmediyse ben gene de söyleyeyim. Denizcilik alanında en iyi üniversiteler arasında yer alır. İTÜ piyasadaki en iyi okuldur, sonrasında PRÜ ile DEÜ aynı sıralarda yer alır.

Konuya geç mi kaldım bilmiyorum, mezuna kaldığınızı söylemişsiniz, hedef değişmediyse ben gene de söyleyeyim. Denizcilik alanında en iyi üniversiteler arasında yer alır. İTÜ piyasadaki en iyi okuldur, sonrasında PRÜ ile DEÜ aynı sıralarda yer alır.
YTÜ nasıldır?

Gemi makineleri işletme mühendisliği için gayet iyidir. Üniforma zorunluluğu yok diye biliyorum, bu gibi konular sizin için sıkıntı değilse staj bulmanızda, gemiye çıkmanızda sorun olacağını düşünmüyorum.

İTÜ gemi inşaatı ve gemi makineleri mühendisliği düşünüyorum ama bu sene İTÜ kazanmam biraz zor görünüyor. YTÜ ile aralarında mezuna bırakmaya değecek kadar bir fark var mı acaba?

İTÜ gemi inşaatı ve gemi makineleri mühendisliği düşünüyorum ama bu sene İTÜ kazanmam biraz zor görünüyor. YTÜ ile aralarında mezuna bırakmaya değecek kadar bir fark var mı acaba?
Gemi inşaatı ve gemi makineleri mühendisliği bölümü hakkında çok fazla bilgi sahibi değilim, net bir şey söylemem doğru olmaz fakat YTÜ gayet güzel bir üniversitedir.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı