Pisi'yi ciddi ciddi kullanan var mı?

Sigmund Freud

Hectopat
Makaleler
29
Daha fazla  
Pisi Linux'u ciddi ciddi kullanan var mı?
Böyle birinci işletim sistemi olarak ciddi ciddi, depoları ile terminali ile haşır neşir olan var mı?

Neden kullanılmalı?
Neden kullanılmamalı?

Aynen sabah sildim daha budgie merakımdan dolayı ama yakında 2.2 çıkacak ona geçerim tekrar.
Saf pisi Linux kullanan yoktur ama pisi Linux tabanlı solusos kullanan vardır, aslında solusos tam pisi tabanlı değil ama pisi paket yöneticisine sahip.

Ben varım 2 ay kullandım bir sıkıntı yoktu.

Pisi kullanmak için terminale gerek yok her şeyi GUI üzerinden halledilir rahatça hatta terminali unutmuşum Manjaro geçince anladım bugün.

Budgie ne?

Kaç zaman kullandınız?
Zorluk hata vesaire oldu mu?

1- Budgie masaüstü ortamı GNOME ve kde gibi.
2 - 7.5 hafta falan ama 2 ay diyelim biz ona.
3 - 2.1 sürümüde kerneli eski biraz o yüzden hata verebilir 2.2 sürümünü beklemende fayda var ayrıca birçok uygulama depoda mevcut rahatça indir yükle.

Pisi Linux'u ciddi ciddi kullanan var mı?
Böyle birinci işletim sistemi olarak ciddi ciddi, depoları ile terminali ile haşır neşir olan var mı?

Neden kullanılmalı?
Neden kullanılmamalı?
Kullanan var, @46imt ilk başta. Bir ara kullanayım diyordum fakat bilgisayarımda bir takım uyumsuzluklar çıkardığı için kuramamıştım. Kullanılabilecek bir dağıtımdır, çok fazla bir sorunu yoktur. Bu dağıtım ile ilgili düşüncelerimi başka bir forumda şu şekilde paylaşmıştım:

Son düzenleme:
Mint vs Pisi
Neden pisi kullanayım?
Neden pisi kullanmayayım?
Neden Mint den Pisi ye geçim.

Maksat yerlilere destek verelim. Gerçi Pardus yerli değil. Pisi yerli.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…