Pişmanlık anketi

Kötülüğün ardından pişmanlık duygusu hisseder misin?

• Evet, keşke yapmasaymışım diyorum.

Oy: 31 43,7%
  • Yapmasam iyi olurdu fakat çok da önemsememek gerek.

Oy: 19 26,8%
  • Hayır, eğer yapmışsam haklı bir nedenden dolayıdır.

Oy: 21 29,6%

• Oy verenlerin toplamı
    71
Makaleler
8
Daha fazla  
Umumun ahlâki olarak yanlış bulduğu olguların, fıtratınıza ne kadar işlediğini öğrenmek amacıyla bir anket yapıyorum.
Örneğin yalan söylediğinizde, birini incittiğinizde veya insanların güzel karşılamayacağı bir davranışta bulunmanızın ardından pişmanlık duyuyor musunuz?
Cevaplarda samimi olun, kimse sizi yadırgamaz.

Ekstra olarak yaşadığınız bir mevzuyu da anlatabilirsiniz.

Felsefe ve psikoloji üzerine yoğunlaştığım bu sıralar forumda anketler düzenlemeye karar verdim. Daha fazla anket bildirimi için profilimi izlemeye alabilirsiniz, benim için sonuçların stabilitesi artmış olur. Cevaplar için teşekkürler.

Son düzenleme:
Umumun ahlâki olarak yanlış bulduğu olguların, fıtratınıza ne kadar işlediğini öğrenmek amacıyla bir anket yapıyorum.
Örneğin yalan söylediğinizde, birini incittiğinizde veya insanların güzel karşılamayacağı bir davranışta bulunmanızın ardından pişmanlık duyuyor musunuz?

Eks yaşadığınız bir mevzuyu da anlatabilirsiniz.

felsefe ve psikoloji üzerine yoğunlaştığım bu sıralar forumda anketler düzenlemeye karar verdim. Daha fazla anket bildirimi için profilimi izlemeye alabilirsiniz, benim için sonuçların stabilitesi artmış olur. Cevaplar için teşekkürler.

Hepimiz insanız ve hata yapabiliyoruz gayet normal bir hataya takılı kalıp kısa ömrümüzü kötü geçirmeye gerek yok.

Cevaplarda samimi olun, kimse sizi yadırgamaz.

Eks yaşadığınız bir mevzuyu da anlatabilirsiniz.

Felsefe ve psikoloji üzerine yoğunlaştığım bu sıralar forumda anketler düzenlemeye karar verdim. Daha fazla anket bildirimi için profilimi izlemeye alabilirsiniz, benim için sonuçların stabilitesi artmış olur. Cevaplar için teşekkürler.
Hataliysam ozur dilerim.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı