Ajazz AJ159Pro alacaksınız sanırsam.
Fiyatına göre oldukça fiyat performans bir ürün olsa da 8K Hertz gibi özellikleri üzülmemeniz için açmanızı önermem. 8K zaten desteklenmiyor hiçbir oyun tarafından. Üstüne AJ159Pro’daki MCU 8K Hertz’i karşılamak için uygun değil yani açsanız bile kötü bir sonuç alacaksınız muhtemelen. Ben olsam 2K Hertz’de kullanırım.
Ajazz AJ159PRO alacaksınız sanırsam.
Fiyatına göre oldukça fiyat performans bir ürün olsa da 8K Hertz gibi özellikleri üzülmemeniz için açmanızı önermem. 8K zaten desteklenmiyor hiçbir oyun tarafından. Üstüne AJ159PRO'daki mcu 8K Hertz'i karşılamak için uygun değil yani açsanız bile kötü bir sonuç alacaksınız muhtemelen. Ben olsam 2K Hertz'de kullanırım.
Zaten 8000Hz olsa da çok fark etmez benim için e sporcu da değilim günde 2 3 el Valorant atmak için.
Temu'da iade yaparken vergi parası iade oluyor mu acaba yoksa sadece ürün ücreti mi?
Zaten 8000Hz olsa da çok fark etmez benim için e sporcu da değilim günde 2 3 el Valorant atmak için.
Temu'da iade yaparken vergi parası iade oluyor mu acaba yoksa sadece ürün ücreti mi?