PixArt PAW3327 vs PixArt 3395

Hepinize çok teşekkür ederim sağ olun.
Ajazz AJ159Pro alacaksınız sanırsam.
Fiyatına göre oldukça fiyat performans bir ürün olsa da 8K Hertz gibi özellikleri üzülmemeniz için açmanızı önermem. 8K zaten desteklenmiyor hiçbir oyun tarafından. Üstüne AJ159Pro’daki MCU 8K Hertz’i karşılamak için uygun değil yani açsanız bile kötü bir sonuç alacaksınız muhtemelen. Ben olsam 2K Hertz’de kullanırım.
 
Ajazz AJ159PRO alacaksınız sanırsam.
Fiyatına göre oldukça fiyat performans bir ürün olsa da 8K Hertz gibi özellikleri üzülmemeniz için açmanızı önermem. 8K zaten desteklenmiyor hiçbir oyun tarafından. Üstüne AJ159PRO'daki mcu 8K Hertz'i karşılamak için uygun değil yani açsanız bile kötü bir sonuç alacaksınız muhtemelen. Ben olsam 2K Hertz'de kullanırım.

Maalesef hocam Pro değil düz AJ159 modeli. 1000Hz'ye çıkabiliyor be şarj standı yok yanında sipariş ederken Pro yazıyordu ama dikkat etmek lazımmış.
 
Maalesef hocam Pro değil düz AJ159 modeli. 1000Hz'ye çıkabiliyor be şarj standı yok yanında sipariş ederken Pro yazıyordu ama dikkat etmek lazımmış.
Sağlık olsun hocam yine 3395 sensörü pişman etmez ancak MCU’su düşük, o da bu fiyata bir zahmet.

Ah Ajazz’ın sakatlığına denk gelseydi de yanlışlıkla Nordic 52840 falan koysalardı 😀
 
Sağlık olsun hocam yine 3395 sensörü pişman etmez ancak Mcu'su düşük, o da bu fiyata bir zahmet.

Ah Ajazz'ın sakatlığına denk gelseydi de yanlışlıkla nordic 52840 falan koysalardı 😀

Zaten 8000Hz olsa da çok fark etmez benim için e sporcu da değilim günde 2 3 el Valorant atmak için.
Temu'da iade yaparken vergi parası iade oluyor mu acaba yoksa sadece ürün ücreti mi?
 

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı