Arkadaşlar yaptığım çizimleri satabileceğim bir yer var mı ve nasıl satabilirim yani ben bunu yapıyorum mesela ama adam bunu görmek isteyebilir, ve görüce fotoğraf da çekebilir o yüzden bana biraz yardımcı olursanız çok sevinirim.
Arkadaşlar yaptığım çizimleri satabileceğim bir yer var mı ve nasıl satabilirim yani ben bunu yapıyorum mesela ama adam bunu görmek isteyebilir, ve görüce fotoğraf da çekebilir o yüzden bana biraz yardımcı olursanız çok sevinirim.
itch.io, Unity AssetStore, OpenGameArt gibi yerlerde paylaşabilirsiniz.
OpenGameArt sitesinde satış yapılmıyor bildiğim kadarıyla. NFT işi biraz güç, nereden ne para isteyeceği belli olmuyor.
Ayrıca bionluk gibi platformlarda pixelart yaptığınıza dair ilanlar, yine bu forumda hizmet ilanları bölümüne bir konu açmanız olabilir.
Ya bir de müşteriye istediğini vermek istiyorum o yüzden bionluk yapmam büyük ihtimalle şöyle düşündüm, ben bir şey yapacağım ve onu almak isteyen alacak. İstek değil de daha çok ben istediğimi çizeceğim isteyen alacak.