Pixel Değişimine Bağlı Olarak Makro Ataması

zBurakhan

Megapat
Makaleler
1
Daha fazla  
Yıllardır oynamış olduğum Paladins oyunu geçenlerde yeni bir Mixer etkinliği ortaya sundu.
Etkinlik şu şekildeydi videoyu izle mixer puanı kazan, mixer puanı ile de bedava skin elde et.
Bu etkinlikte video izlerken yayın kapanıyor ve değişiyor ve benimde yenile tuşuna basarak yayını yenilemem gerekiyor.
Ben de hep bu olayı tekrarlamam için bir makro atayıp "yayında" yazısına bi imleç vb birşey koysam orada herhangi bir pixel değişimi olduğunda sol click e basmasını ayarlıyabilir miyim?

Her şey için şimdiden teşekkürler.

Belli bir sürede yenilemeniz gerekiyorsa bunu ayarlayabilirsiniz.

Belli bir süre yok. Bazenleri 1 saat bazenleri 5 saat de yayın tekrarlanıyor.
Böyle bir program aslında şu ana kadar yapılmıştır fakat orta çaplı internet dolaşımında görüntüleyemedim.

Belli bir süre yok. Bazenleri 1 saat bazenleri 5 saat de yayın tekrarlanıyor.
Böyle bir program aslında şu ana kadar yapılmıştır fakat orta çaplı internet dolaşımında görüntüleyemedim.
Yani eğer 1 saatte bir yayın tekrarlansa buna uygun programlar elbet var. Fakat bazen 1 saatte, bazen 5 saatte tekrarlanıyorsa buna uygun bir program bilmiyorum.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı