Unsullied
Centipat
Oyunun sanırım motoru başlıktaki yazan. İnternette gördüğüm çözümleri denedim ama olmadı. Birkaç ay önce Microsoft'un resmi paketini Rufus'a atarak USB yoluyla format attım. Ve bu sorunu yaşamıyordum. İnternetten bağımsız oyunları deneyeyim dedim ve indirdikten sonra bu sorunla karşılaştım. Daha önce msvcr120.dll ve msvcp120.dll hatası alıyordum. Bunları internetten kendi elimle indirdim ve System32 ile SysWOW64 klasörüne kopyaladım. Daha sonra bu hatalar kalktı ama 0xc0000007b hatası almaya başladım. Tüm C++ Microsoft programlarını Denetim Masası üzerinden kaldırdım ve tekrar en baştan yükledim. Şu an yüklü olanlar;
-
Bunları tekrar kurdum. DirectX sürümüm 12(FL 12.1). Sistem geri yükleme noktası kullanmak istedim ama maalesef halihazırda daha önceden yedeklediğim bir sistem geri yükleme noktası yok. Şu anki sistemi kayıt edip onu kurmayı denedim. Yine olmadı.
"SFC /scannow" komutunu denedim, yine düzelmedi. Lütfen yardımcı olun.
-
Bunları tekrar kurdum. DirectX sürümüm 12(FL 12.1). Sistem geri yükleme noktası kullanmak istedim ama maalesef halihazırda daha önceden yedeklediğim bir sistem geri yükleme noktası yok. Şu anki sistemi kayıt edip onu kurmayı denedim. Yine olmadı.
"SFC /scannow" komutunu denedim, yine düzelmedi. Lütfen yardımcı olun.