Piyano bestem nasıl sizce?

WaLeX

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba, yaklaşık 4 yıldır çalıyorum ve herhangi bir müzikal eğitimim yok. Üzerinde çalıştığım son beste minimal ve melankolik bir beste oldu. Yorumlarınızı duymak benim için çok önemli. Dinleyenlere şimdiden teşekkür ederim.
Video:

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Merhaba, yaklaşık 4 yıldır çalıyorum ve herhangi bir müzikal eğitimim yok. Üzerinde çalıştığım son beste minimal ve melankolik bir beste oldu. Yorumlarınızı duymak benim için çok önemli. Dinleyenlere şimdiden teşekkür ederim.
Video:

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Çok güzel hocam elinize sağlık.

Video:

Çok başarılı tebrik ederim. Gnossienne havası aldım.

Ne kadar güzel bir şey piyano çalmanız ve üretmeniz, harikasınız. Biraz dinleyebildim. Melodi kulağa gayet hoş geliyor. Sadece belirli bir karaktere oturtmakta zorlandım. Evet melankolik bir hava ama örneğin annesini kaybeden bir melankoli mi, erkek arkadaşı tarafından aldatılan mı, intihar riski barındıran mı ? Yani bir ruhtan bahsediyorum sanırım. Uzattıysam kusura bakmayın 😊

Ne kadar güzel bir şey piyano çalmanız ve üretmeniz, harikasınız. Biraz dinleyebildim. Melodi kulağa gayet hoş geliyor. Sadece belirli bir karaktere oturtmakta zorlandım. Evet melankolik bir hava ama örneğin annesini kaybeden bir melankoli mi, erkek arkadaşı tarafından aldatılan mı, intihar riski barındıran mı ? Yani bir ruhtan bahsediyorum sanırım. Uzattıysam kusura bakmayın 😊
Çok teşekkür ederim 😊. Aslında en başında bestelerken nereye gideceğini nasıl bir duyguyu taşıyacağını veya neyi anlatacağını ben de bilmiyorum. Sadece başlıyorum ve sanırım o anki ruh halim de parçaya yansıyor çünkü melodileri ve akorları belirlerken o anki algıma göre hareket ediyorum. Ama bence belirli bir karaktere oturmaması çok daha iyi. Herkes kendisinden bir parça bulup parçayı o şekilde dinlediği zaman bence müzik daha anlamlı hale geliyor. Yorumunuz için çok teşekkür ederim hiç bu açıdan düşünmemiştim.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı