Öncelikle bayramınız mübarek olsun.
Piyanoya yeni başlayacak biri Midex gibi veya jwin gibi 88 tuşlu piyanoları mı tercih etmeli yoksa Casio'nun, Yamaha'nın ucuz yollu 61'lik, aynı fiyat bandında olan tuş hassasiyetli orglarını mı tercih etmeli?
Öncelikle bayramınız mübarek olsun.
Piyanoya yeni başlayacak biri Midex gibi veya jwin gibi 88 tuşlu piyanoları mı tercih etmeli yoksa Casio'nun, Yamaha'nın ucuz yollu 61'lik, aynı fiyat bandında olan tuş hassasiyetli orglarını mı tercih etmeli?
Hocam o midex veya jwin'lerin tuş sayısının fazla olmasına bakmayın oyuncak boyutunda onlar küçük çocuklar için. Normal orgun fiyati en az 3-4k arası olur. O fiyatların bir tık üstünde tuş hassasiyetli modeller var. Alışveriş sitelerine bakın.
Hocam o midex veya jwin'lerin tuş sayısının fazla olmasına bakmayın oyuncak boyutunda onlar küçük çocuklar için. Normal orgun fiyati en az 3-4k arası olur. O fiyatların bir tık üstünde tuş hassasiyetli modeller var. Alışveriş sitelerine bakın.
Taşınabilir piyano kategorisinde yer alan Midex PLX-100BK, tuş hassasiyetli 88 tuşlu profesyonel piyano modelidir. Dahili bataryası sayesinde şarjlı da çalışabilen PLX-100BK aynı zamanda bluetooth fonksiyonuna da sahiptir.
Taşınabilir piyano kategorisinde yer alan Midex PLX-100BK, tuş hassasiyetli 88 tuşlu profesyonel piyano modelidir. Dahili bataryası sayesinde şarjlı da çalışabilen PLX-100BK aynı zamanda bluetooth fonksiyonuna da sahiptir.
Neden önermezsiniz hocam boydan dolayıysa boyu aynı galiba bir inceleme izledim kadın belirtiyordu. Ses, tuş veya malzeme kalitesi mi konuyu belirtin ona göre alayım yada ona göre başka bir şey araştırayım.
Casio Casiotone CT-S300C2 Siyah Tuş Hassasiyetli Org yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.
www.trendyol.com
Neden önermezsiniz hocam boydan dolayıysa boyu aynı galiba bir inceleme izledim kadın belirtiyordu. Ses veya tuş hassasiyeti konusu ise söyleyin lütfen ona göre başka bir şey araştırayım.
Hocam attığınız modelin boyu normalle aynı galiba ama jwin ve mdix'İn tuş ve ses kalitesi çok düşük. Yanında verdikleri eşyalar aklınızı çelmesin. Size daha iyi bir piyano kitabı öneririm.
Çantayı harici alırsınız. Pedal lazım değil başlangıç için.(İleri seviyede bile çok kullanılmıyor.) Kulaklığın kalitede bim kulaklığından hallicedir.
Hocam attığınız modelin boyu normalle aynı galiba ama jwin ve Mdix'in tuş ve ses kalitesi çok düşük. Yanında verdikleri eşyalar aklınızı çelmesin. Size daha iyi bir piyano kitabı öneririm.
Çantayı harici alırsınız. Pedal lazım değil başlangıç için.(ileri seviyede bile çok kullanılmıyor.) Kulaklığın kalitede BİM kulaklığından hallicedir.
Hocam Buse hanım'dan önce dinleyebileceğiniz daha önemli ve daha çok bilen insanlar var. Alta link de koymuş. Büyük ihtimal sponsorlu. Kitap olarak size Sevinç Ereren: Kolay piyano 1 ve 2'yi öneririm. Dediğim gibi Midex çok dandik bir marka. Jwin'den bahsetmiyorum bile. Org alacaksanız başlangıç olarak size attığım modelleri tavsiye ederim. Casio iyidir. En azından servisi bilindik ve kaliteli. Eğer biraz daha pahalı bir şey istiyorsanız Yamaha alabilirsiniz. Benim size tavsiyem Casio'yu alıp, kendinizi geliştirip, sonra duvar piyanosu almanız.