icasilverballers Hectopat Katılım 31 Aralık 2020 Mesajlar 1.965 Çözümler 4 Yer İstanbul 18 Mart 2024 #11 Asil_X dedi: Her şeyi normalleştirme dostum, veya senin için zaten normalse bir şey diyemem, konu uzamasın, bana göre öyle. Sen mahalleyi inletmeyi normal buluyorsan saygı duyarım. Önemli değil. Genişletmek için tıkla... Mahalleyi inletmeyi normal bulduğumu nereden çıkardınız? Benim arabam bile yok. Piyasa denilen şeyin ne olduğunu az önce sizden öğrendim. Benim bildiğim zırto veya serseri derler öylelerine.
Asil_X dedi: Her şeyi normalleştirme dostum, veya senin için zaten normalse bir şey diyemem, konu uzamasın, bana göre öyle. Sen mahalleyi inletmeyi normal buluyorsan saygı duyarım. Önemli değil. Genişletmek için tıkla... Mahalleyi inletmeyi normal bulduğumu nereden çıkardınız? Benim arabam bile yok. Piyasa denilen şeyin ne olduğunu az önce sizden öğrendim. Benim bildiğim zırto veya serseri derler öylelerine.
Asil_X Picopat Katılım 29 Mayıs 2023 Mesajlar 341 Yer Earth Daha fazla Sistem Özellikleri Windows 11 Cinsiyet Erkek 18 Mart 2024 #12 icasilverballers dedi: Mahalleyi inletmeyi normal bulduğumu nereden çıkardınız? Benim arabam bile yok. Piyasa denilen şeyin ne olduğunu az önce sizden öğrendim. Genişletmek için tıkla... İyi, öğrendiğinize sevindim. Lütfen konu uzamasın, benim de arabam yok bu arada. Ehliyet almama daha var. Son düzenleyen: Moderatör: 18 Mart 2024
icasilverballers dedi: Mahalleyi inletmeyi normal bulduğumu nereden çıkardınız? Benim arabam bile yok. Piyasa denilen şeyin ne olduğunu az önce sizden öğrendim. Genişletmek için tıkla... İyi, öğrendiğinize sevindim. Lütfen konu uzamasın, benim de arabam yok bu arada. Ehliyet almama daha var.