Piyasada çok az brown Switch klavye var

konrad_k

Hectopat
Yer
Ankara
Daha fazla  
İlk klavyemde heves edip Green Switch klavye alarak büyük bir hata yaptım ne yazık ki. Başlarda güzel gelse de özellikle yazı yazma anlarında artık çileden çıkarma noktasına geldi. Sessizliğinden ötürü red Switch'e yöneldim fakat arkadaşımın klavyesinde gördüm ki basış hissi olarak aralarında çok fark var. Sanırım lineer olmasından kaynaklı tuşa dokununca sıvı madde gibi dibe kadar gidiyor, bu da çok rahatsız edici geldi. Araştırmalarım ne kadar doğrudur bilmiyorum fakat brown Switch'in basış hissi olarak Blue Switch gibi ses olarak da red Switch'e yakın performans verdiğini gördüm. Yani tam istediğim özellikleri karşılıyordu.
Ancak sorun da tam burada zaten. Piyasada neredeyse hiçlik seviyesinde brown Switch klavye var. Özelleştirilebilir ve James Donkey gibi tercih dışı markaları sayarsak elle tutulur 1-2 klavye kalıyor. Onların da fiyatı hatırı sayılır derecede yüksek. Araştırmayana kadar böyle bir kıtlığın olacağını düşünmezdim. Bu durumun sebebi nedir ve yakın zamanda çözülmesi mümkün mü yoksa brown Switch'ler hayatımızdan çıkıyor mu?

Son düzenleyen: Moderatör:
Yaklaşık 1 yıldır kahverengi switch kullanıyorum. Dediğiniz gibi size katılıyorum. Ziyadesiyle memnunum hocam. 👌

Sessiz, rahat, yumuşak, tepkisel ve geri bildirimi çok hoş. Büyük ihtimal arz-talep meselesi işin içine giriyor hocam. Firmalar azınlık için yapmaktansa çok istenilen ürünü üretmeyi kar odaklı görüyorlar haklı olarak. Ancak bu benim fikrim. Net bilgim yok.

Saygılarımla. 🌹

Hayatımızdan çıkacağını düşünmüyorum hatta artacaktır çünkü custom klavyelerin çeşitliliği vs. de artıyor. Oyuncu kitlesi de artıyor. Brown switch için custom klavyelere bakabilirsiniz aslında.

Dediğiniz gibi piyasada brown switch az, hayatımızdan çıktığından değil hep böyleydi. Şuna bakabilirsiniz bütçeniz yetiyorsa.
Bu gerçekten güzelmiş. Aramalarda da karşıma çıkmamıştı gerçekten teşekkür ederim alınabilir brown switch bir klavyeye benziyor.
Dediğiniz gibi piyasada brown switch az, hayatımızdan çıktığından değil hep böyleydi. Şuna bakabilirsiniz bütçeniz yetiyorsa.
Şansıma bu klavyenin de satıcısı çok problemliymiş. Diğer satıcılar da 1200 liradan satıyor.

Son düzenleme:
Bu gerçekten güzelmiş. Aramalarda da karşıma çıkmamıştı gerçekten teşekkür ederim alınabilir brown switch bir klavyeye benziyor.

Şansıma bu klavyenin de satıcısı çok problemliymiş. Diğer satıcılar da 1200 liradan satıyor.
Hiç bulaşmayın. Direkt Logitech G815, 915. 🤌🏻

Fiyatları nasıl bilemiyorum şuan ancak üzerine ekleyip almayı bekleyemeye değer. 🐊

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı