Piyasada ekran kartı yok

Sakın almayın i5 10400F varken. Sistem toplama konusu açın arkadaşlarımız yardımcı olsunlar.
niye
Arkadaşlar selam. Piyasada ekran kartı yok malum. Benim PC toplamam lazım. Aklımdaki sistem için ileride ucuzlarsa 2060 var. Ama sımdılık ileride pişman olmamak için RX 550 alacağım. Yani fiyat anlamında pişman olmamak için çünkü RX 550 ucuz bir kart. İlerdeki kartı da düşünerekten bir sistem önerir misiniz lütfen?

GTX 1650 Super'de olabilir arkadaşlar.

Hocam ölü soket çünkü. Eğer işlemciyi değiştirmek isterseniz ilerde, anakartı da değiştirmek zorunda kalırsınız. Kısacası Intel 10. nesilden itibaren LGA 1551'den LGA 1200'e geçti.

@kade
Önerdiğiniz sistemi siz olsaydınız alır mıydınız? Ne ekran kartı kaliteli bir marka ne de SSD'de hayır var. Arkadaş bu sistemi alacağına beklesin daha iyi.

@kade
Önerdiğiniz sistemi siz olsaydınız alır mıydınız? Ne ekran kartı kaliteli bir marka ne de SSD'de hayır var. Arkadaş bu sistemi alacağına beklesin daha iyi.
Yalnız, Palit kaliteli bir markadır.

10600KF'ye Z serisi önermek isterdim fakat işlemciden daha pahalı oluyor. İkinci attığım anakarta da bakabilirsiniz. Aslında 2060 yerine 3050 Ti/3060 gibi bir kart daha mantıklı olur. Ayrıca render yapacağım demişsiniz, i7 10700F de seçebiilirsiniz. 2200 lira gibi bir fiyatı vardı.

10600KF'ye Z serisi önermek isterdim fakat işlemciden daha pahalı oluyor. İkinci attığım anakarta da bakabilirsiniz. Aslında 2060 yerine 3050 Ti/3060 gibi bir kart daha mantıklı olur.

B460M-A Pro'dansa B460M Pro almak daha mantıklı bence.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı