Piyasada neden piliç köfte yok?

Makaleler
12
Son zamanlarda piliç köfte alıyorum. Bu sıralar mağazalarda bu ürünlerin stokları ile karşılaşmadım. Birçok mağaza gezdim ama piliç köfte yok. İnternetteki mağazalara da baktım. Aşağıdaki 2 ürüne rastlamadım veya benzerlerini bulamadım. Sizce neden yok? Alternatif olarak ne önerirsiniz?

1674303347651.png

2342.jpg

İnternetten olduğu için olabilir.
Aralık'ta 19 liraymış. Yeni yükselmiş. Ya Ocak ayındaki sabit fiyat politikasından raflara eklenmedi ya da başka bir neden olabilir.

Bu arada doğru diyorsun, fiziksel ve online mağazalardan arıyorum.

Bir de bunlarda köfte tadı yok bence. 😂 Köfte yiyormuşsun gibi oluyor sadece ağızda.
Ben lezzetli bulduğum için alıyorum. Ekmeğin yanına iyi gidiyor. Ara sıra dana köfte de alıyoruz da tabii orijinal dana köfte masraflı.

Aralık'ta 19 liraymış. Yeni yükselmiş. Ya ocak ayındaki sabit fiyat politikasından raflara eklenmedi ya da başka bir neden olabilir?

Bu arada doğru diyorsun, fiziksel ve Online mağazalardan arıyorum.

Ben lezzetli bulduğum için alıyorum. Ekmeğin yanına iyi gidiyor. Ara sıra dana köfte de alıyoruz da tabii orijinal dana köfte masraflı.

Erpiliç Piliç göynük Köfte 250 g sanırım A101'de var hocam. (stok tükenmiş)

Evet, 2 adet vardı. Birini ben aldım. Şimdi bitmiş olmalı.

Bim'deki köfteyi de denedim. Markayı unuttum ama oradaki piliç köfte daha sert. Lezita ve Erpiliç daha yumuşak ve daha lezzetli yapmış.
Valla ben fast food ürünleri genelde ailem balık yediğinde alerjiden dolayı yiyemediğim için tüketiyorum, fazla seçmem :D

Son zamanlarda piliç köfte alıyorum. Bu sıralar mağazalarda bu ürünlerin stokları ile karşılaşmadım. Birçok mağaza gezdim ama piliç köfte yok. İnternetteki mağazalara da baktım. Aşağıdaki 2 ürüne rastlamadım veya benzerlerini bulamadım. Sizce neden yok? Alternatif olarak ne önerirsiniz?

Eki Görüntüle 1639970

Eki Görüntüle 1639971
Dostum vücudunu biraz olsun seviyorsan bu tarz ürünleri sakın tüketme. 1 kilo tavuk göğsü alıp onu bıçakla kıyma haline getirip küçük küçük şekil verince çok lezzetli tavuk köfte-şinitzel-sosis yapabilirsin. Youtube de binlerce video mevcut. Koruyucu ve kanserojen madde dolu bu ürünler uzun vadede sizi hasta eder. Lütfen yediklerinize dikkat edin.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı