Piyasada neden ses kartı yok?

Çoğunlukla her bilgisayarda artık ses kartı bulunmakta bu sebep olmuş olabilir

n11 ve Amazon satıcıları bazen aynı olabiliyor aldığın satıcıyı kontrol edip araştırırsan sorun yaşamazsın diye düşünüyorum şimdiden hayırlı olsun.

Arkadaşlar şansıma semtimki biri ikinci el "CREATIVE X-FI TITANIUM" satıyormuş. Dün teslim aldım. Yine şansıma çok düzgün bi insana denk geldim. Neyse, şu an ses sitemi coşuyor. CMSS ile hoparlörleri doldurdum, bass redirection'ı açtım, ekolayzır ayarını yaptım. Özlemişim bu ayarları. Realtek'ten kurtulduğum için helva dağıtabilirim. ☺

ses kartı olayı tam bir muamma dostum. inan piyasada ne bir bilgili kişi, ne de 2 cümleyi deneyimleri ile birleştirip, deneyimlerini yazabilecek birileri var. paranla alıp deneyim geliştirmek lazım inan. ben valla bulduğum uygun fiyatlı kartları alıp, deneyimleyip, kalanları da satacağım

Öyleyse Creative konusunda bilgilendireyim hemen. Başlıkta bir arkadaşın da belirttiği gibi Creative eski kartlarına tam destek vermiyor. Mesela benim aldığım X-fi titanium ses kartının windows 10 sürücüsü var ama adamlar ekolayzır'ın ve bass redirection'ın olduğu yazılımı (Console Launcher) hiç güncellememişler. Söz konusu programı uyumluluktan xp seçeneğini kullanarak çalıştırıyorum. Onda da bazen restart sonrası subwoofer chain resetleniyor. Benim için sorun yok, işimi görüyor ama bilginiz olsun.

Not: Bu arada yanlışlıkla "öne çıkar" butonuna bastım, geri alma opsiyonu da yok sanırım. Kusura bakmayın.

Çinden alabilirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…