Rehber Piyasada satılan DDR4 RAM'ler ve Özellikleri

Nanya çipler kötü değil. Şu konuya aldanmayın, arkadaş kendi bile neden yerdiğini bilmiyordur.

Peki öyle olsun, şimdi bu iyi nanya çipler hangi markaların hangi serilerinde kullanılıyor? içerisinde nanya ram olabilecek laptop, tablet vb paket cihazların ramlerine değişemiyorsa ellemiyoruz zaten paket sistem olduklarından da uyumsuzluk gibi durumları olmasa gerek, fakat üzerlerinde xmpli hızların yazdığı ve bu şekilde satılan elime geçen nanya ramlerin hepsi mi rezil olur, %100 desem başım ağrımaz. Şuan bile genelleme yapmak istemiyorum yalnız durum nanya için bende bu şekilde. Linkteki konuya gelince gördüğümü bile hatırlamıyorum.

Son düzenleme:
@293735 Micron B-Die'larda tam model kodu lazim, bazisi iyi, bazisi kotu, Crucial'in kendi RAM'lerindeki Rev.B-Die 16 Gbit, en iyi B-Die versiyonu.
Hocam Team Tuf Gaming Aliance'nin 3200 ve 3600 versiyonlarına baktım 3600 de micron varmış sanırsam, 3200 de samsung.

3600 thaiphoon:
Ram Modelleri.png

3200 thaiphoon:
Ekran Görüntüsü (20).png

1500TL'ye azda olsa overclock edilebilen ram arıyorum 2x8 3600mhz olarak ne tavsiye edersiniz.

@293735 Overclock potansiyeli olan RAM istiyorsan 2. ele yonel, Crucial Ballistix alabilirsin, onlarda Rev.E-Die C9BJZ, C9BLM, C9BKV falan cikiyor ve rahatlikla 3800-15, 3600-14 falan yapilabiliyor. Veya Samsung B-Die alirim dersen Patriot Viper Steel 4000-19, 4133-19 veya 4400-19'lara bakabilirsin.

Hocam Team Tuf Gaming Aliance'nin 3200 ve 3600 versiyonlarına baktım 3600 de micron varmış sanırsam, 3200 de samsung.

3600 thaiphoon:
Eki Görüntüle 2225046

3200 thaiphoon:
Eki Görüntüle 2225048

1500TL'ye azda olsa overclock edilebilen ram arıyorum 2x8 3600mhz olarak ne tavsiye edersiniz.

Yenilerinde Hynix CJR var onların.

Peki öyle olsun, şimdi bu iyi nanya çipler hangi markaların hangi serilerinde kullanılıyor? içerisinde nanya ram olabilecek laptop, tablet vb paket cihazların ramlerine değişemiyorsa ellemiyoruz zaten paket sistem olduklarından da uyumsuzluk gibi durumları olmasa gerek, fakat üzerlerinde xmpli hızların yazdığı ve bu şekilde satılan elime geçen nanya ramlerin hepsi mi rezil olur, %100 desem başım ağrımaz. Şuan bile genelleme yapmak istemiyorum yalnız durum nanya için bende bu şekilde. Linkteki konuya gelince gördüğümü bile hatırlamıyorum.

Konuyu unutmuş yazmamışım kusura bakma. Genelde sabit olarak çıkmıyorlar ama HyperX Predator gibi serilerde denk gelebiliyordu diye hatırlıyorum. 3800 MHz CL14 kullananlara rastlamıştım ama sen biraz şanssızmışsın.

Yenilerinde Hynix CJR var onların.

Konuyu unutmuş yazmamışım kusura bakma. Genelde sabit olarak çıkmıyorlar ama HyperX Predator gibi serilerde denk gelebiliyordu diye hatırlıyorum. 3800 MHz CL14 kullananlara rastlamıştım ama sen biraz şanssızmışsın.
Hocam CJR 3600mhz olanlarında var değil mi?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı