Piyasada Xbox 360 kablosuz Gamepad var mı?

TinyUnder1905

Kilopat
Bu aralar Gamepad alma kararı aldım ama orijinal olması benim için önemli ve ben bu konuda biraz bilgisizim eğer bildiğiniz bir Xbox 360 kablosuz bir Gamepad varsa 200 TL'yi geçmeme şartı ile önerceğiniz şeyleri bekliyorum.

Bu ürün bayağı dikkatimi çekti.

O ürün orijinal değil. Orijinal bulmanız çok zor. İkinci el pazarına bakmanız gerekecek. Bazen kutu açılmamış ürünler koleksiyoncular tarafından ilana koyulabiliyor ama onların fiyatları çok uçuk koleksiyon ürünü olduğu için.

Hocam pek çoğu orijinal değil. Başka bir husus eğer PC için alacaksanız özel adaptör gerekir. Kablosuz alıcı olmadan PC'ye bağlanmaz. Örnek bir model.
TRY 58.43 30%off | kablosuz Gamepad PC adaptörü USB alıcısı Microsoft Xbox One 360 oyun konsolu denetleyici USB PC alıcı oyun aksesuarları.
.

Hocam pek çoğu orijinal değil. Başka bir husus eğer PC için alacaksanız özel adaptör gerekir. Kablosuz alıcı olmadan PC'ye bağlanmaz. Örnek bir model.
TRY 58.43 30%off | kablosuz Gamepad PC adaptörü USB alıcısı Microsoft Xbox One 360 oyun konsolu denetleyici USB PC alıcı oyun aksesuarları.
.

Aldığım Gamepad için ayrı bir ücret ödemek istemiyorum şahsen onun yerine Logitech F310 alırım.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı